Multe vedete din România au fost și sunt tentate să își facă operații estetice. Dar există și femei care au rezistat tentației.

Vedetele apelează la serviciile medicului estetician pentru a retușa unele imperfecțiuni. Dar sunt cazuri în care vedetele nu vor să audă de așa ceva. Fie pentru că nu au nevoie, fie că sunt mulțumite de cum arată.

Cine sunt femeile care au refuzat

Ele au spus „NU” bisturiului. Ce dive din showbizul românesc au refuzat, categoric, să apeleze la operațiile estetice
social media

Îndrăgita Andra nu s-a operat niciodată. Cântăreața a declarat de multe ori că este mulțumită de cum arată.

„Când vreodată vor fi femeile mulțumite de cum arata? Niciodată! Dar să îmi fac schimbări majore? Niciodată! Poate o coafură nouă. Poate un manchiaj mai special. Poate să mai slăbesc vreo 2 kg, dar in rest nu. Nu m-am operat niciodată, nu mi-am facut schimbări radicale. Deși sunt foarte mulți artiști care fac acest lucru si sunt apreciați că au curajul să facă aceste schimbări. Eu nu mi-am facut pentru ca nu mi-am dorit acest lucru. Chiar nu știu ce aș putea să schimb.”, a spus Andra în interviul acordat pentru perfecte.ro

De asemenea, nici Antonia nu s-a operat până acum. Iar asta o știm chiar de la mama artistei.

„Antonia nu are nicio operație estetică. E bine să stai naturală. Dar daca operatiile estetice ar face-o pe ea fericita, nu m-aș opune. Sunt foarte mandra de fiica mea și o sustin in tot ceea ce face.”, povestea mama Antoniei, Denise Iacobescu.

Spre surprinderea tuturor, nici Corina Caragea nu a apelat la modificări. Este naturală 100%.

„Cred ca operatiile estetice sunt binevenite pentru cei care vor sa scape de un anume complex si au curaj sa se aseze de bunavoie pe masa de operatie. Eu stiu ca nu sunt perfecta, insa nu ma gandesc sa imi corectez defectele astfel. Deocamdata… Niciodata nu zic niciodata. Am invatat insa ca, uneori, un defect lasat de Dumnezeu te individualizeaza si chiar te ajuta daca stii sa il manevrezi in avantajul tau. Cum ar fi fost Barbra Streisand cu un nas perfect sau J. Lo cu un posterior comun?!”, a declarat Corina Caragea pentru ProTV Magazin