Ela Crăciun prezintă emisiunea „Numai de bine” și este mereu o persoană calmă și zâmbitoare. Aceasta a avut parte de un moment neplăcut într-o cursă comandată de pe aplicația de transport persoane. Ea s-a simțit pusă în pericol și a sunat la poliție pentru a explica ce s-a întâmplat. 

Ela Crăciun părea să aibă o cursă normală, până când, șoferul și-a ieșit din minți. Prezentatoarea a fost șocată de atitudinea celui care conducea și care trebuia să o ducă la destinație în condiții normale și sigure. Aceasta a schimbat telefonul de pe „speaker” pentru a nu deranja, iar în acel moment, a început să țipe la ea. Asta nu a fost totul, fiindcă șoferul a și oprit la o intersecția și i-a spus să coboare din mașină.

,,Am fost extrem de nervoasă, pentru că am ajuns să plătesc pentru niște servicii neonorate și chiar pentru abuzul la care am fost supusă. După ce am făcut comandă pentru o mașină, nu apuc să ajung la colțul străzii că am mutat telefonul de pe speaker, pentru a nu deranja. Nici mie nu îmi face plăcere ca cineva să îmi asculte convorbirile private. În același timp, șoferul a început să țipe la mine să închid difuzorul telefonului.

După 3-4 minute, la finalul convorbirii mele telefonice, mi-am cerut scuze pentru incident, moment în care șoferul a luat foc. A început să pună o frână bruscă, a dat cu pumnii în volan, a vorbit extrem de urât, iar la prima intersecție oprește și mă dă jos din mașină. Am sunat la 112 și am reclamat prezența unui șofer periculos pe stradă.”, a spus Ela Crăciun.

Sursa foto: Social media

Ela Crăciun se teme pentru siguranța fiicei sale

Ela Crăciun apelează la această aplicație de transport persoane pentru fiica sa. De multe ori, ea nu poate ajunge la timp și are încredere în șoferii pregătiți. Aceasta s-a îngrozit la gândul că și fata ei ar putea trece prin aceleași momente.

,„Ce m-a supărat cel mai tare este faptul ca eu o aduc pe fiica mea acasă de multe ori, cu mașina furnizată de această aplicație. Am fost pusă în pericol de un om care nu și-a putut lăsa acasă problemele. Numai gândul că ar putea fi și ea în pericol, mă înspăimântă de-a dreptul.”, a adăugat Ela Crăciun.