Nu se plâng de sume mici. Câteva nume cunoscute din România care vor cânta în noaptea dintre ani, sunt plătite cu sume bune de bani

Din cauza pandemiei, mulți artiști din România au pierdut multe concerte și evenimente, din cauza restricțiilor impuse. Maria Dragomiroiu, Daniela Gyorfi și Marcel Pavel vor susține concerte în noaptea dintre ani. Aceștia au oferit informații despre locul și banii pe care îi vor primi, pentru impact.ro

Vor cânta pe bani mulți. Artiștii din România vor bucura publicul cu cele mai frumoase piese ale lor, însă nu pe bani puțini. Află ce sumă va primi fiecare artist pentru a cânta în noaptea dintre ani.

Maria Dragomiroiu va cânta peste hotare

Artista va bucura publicul din America, alături de alți interpreți din România. Programul artistic la care își va face apariția la un program artistic de 5 stele. Alături de Mioara Velicu și Gigi Gheorghiu vor cânta într-un local din New York, pe nume „Ballroom Mikelle Palazzo”. Show-ul va începe la ora 20:00 și se va termina la ora 4:00. Prețul unui bilet va fi de 250 de dolari pentru adulți, iar pentru copii costă 150 de dolari.

Marcel Pavel va cânta de Revelion în Belgia

Și interpretul Marcel Pavel va bucura românii de peste hotare. Va fi departe de România și va cânta alături de Grigore Gherman și de Formația „Basarabia”. Pentru a face parte din public, oamenii vor trebui să scoată din buzunar suma de 130 de euro.

Prețul unui bilet pentru copii va fi de 65 de euro. La ora 20:00 iar la miezul nopții oamenii se vor bucura de un foc de artificii.

„Vom cânta într-un mare centru de evenimente, „Birmingham Palace”, din Bruxelles, suntem așteptați acolo de Revelion. Va fi muzică de calitate, iar mâncare este foarte gustoasă, pentru toate gusturile”, a declarat acesta

Ei sunt unii dintre cei mai bine plătiți artiști invitați să cânte în noaptea de Revelion. Câți bani câștigă în noaptea dintre ani!
Social media

Daniela Gyorfi este așteptată pe data de 25 decembrie în Londra, la ora 19, la Restaurant Carpatica

Pentru a fi prezenți, oamenii vor trebui să scoată din buzunar suma de 60 de euro doar pentru masă și program. Pentru copii, biletul este de 30 de euro. 5000 de euro este onorariul artistei, fără să mai adăugăm banii primiți din dedicații.

„Voi cânta de Crăciun într-un local din Londra, pentru diaspora, iar de Revelion voi fi într-un alt local, însă din Spania, pentru românii de acolo.

În țară nu merge bine, în ultima vreme s-au ținut nunți doar cu câte 30 de persoane, nu prea ies bani, nu-s contracte, este totul instabil pe plan muzical”, a declarat artista

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!