Fanii emisiunii mai au de așteptat doar câteva ediții până vor afla cine este cel mai puternic concurent din junglă.

Suspans la cote maxime la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Concursul a restrâns considerabil rândurile, iar peste câteva săptămâni, fanii vor afla cine este marele câștigător. Competiția a intrat în linie dreaptă, iar probele sunt mai grele ca niciodată.

Anisia, Sali, Giani și Radu sunt pe ultima sută de metri în provocarea vieții lor. „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” i-a pus față în față cu cele mai dure probe, dar și cu cele mai mari frici. De-a lungul celor două luni petrecute în jungă, concurenții au trecut prin probe de foc, dar acum, doar cei mai buni se îndreaptă spre finală.

Săptămâna viitoare se decid toți fanaliștii care luptă pentru marele titlu de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Prima probă dintre cei patru rămași în competiție constă în găsirea unei chei care deshide un bazin cu apă. În acel bazin sunt ascunse mai multe figurine pe care concurenții trebuie să le găsească și să le înșurubeze. Primul care găsește cheia este Sali, urmat de Giani Kiriță.

Ei sunt finaliștii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cine are cele mai mari șanse să câștige concursul
social media

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” își va încorona regele sau regina junglei

Din păcate, Anisia și Radu vor trebuie să lupte pentru ultimul loc din finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Spre deosebire de alte emisii care au apărut dinainte pe Voyo, de data asta, cei din producție nu vor mai arăta nimic în avans. Lupta finală dintre Radu și Anisia se va întrerupe fix în momentul decisiv. Fanii emisiunii vor afla finalul abia pe TV.

Tot în ediția de săptămâna viitoare, concurenții vor primi scrisori emoționante din partea celor de acasă. Asta le va da energia și motivația de care au nevoie pentru a lupta până la final. Așa cum a zis și Sali, de acum încolo, probele de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se bazează mai mult pe rezistența fizică decât pe înfruntatul friciilor de animale.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.