Cine sunt cei trei finaliști de la „Sunt celebru, coate-mă de aici”

Show-ul „Sunt celebru, scote-mă de aici” a ajuns aproape la final. După lupte grele și provocări intense, cei trei finaliști au fost aleși. Aceștia urmează să joace marea finală, unde unul dintre ei o să fie încoronat drept „Regele junglei”. Cei trei norocoși a avut de trecut prin multe și trebuie să mai dea încă o bătălie, cea mai importantă.

Ultima ediție a show-ului din Dominicană a dezvăluit numele celor trei finaliști. Primul care și-a asigurat un loc în marea finală a fost Sali Levent. Acesta a reușit să termine proba decisivă cu mult înaintea colegilor. Mai apoi Sali a fost urmat de Giani Kiriță. Sportivul a reușit să își învingă fobiile și și-a adjudecat și el locul în finală.

Ulterior, Radu Vlăduț și Anisia Gafton au trebuit să își dispute ultimul loc de finalist. Cei doi s-au confruntat în cadrul unei probe grele, iar cea care a reușit să câștige a fost Anisia. Astfel, marea finală se va juca între Sali Levent, Giani Kiriță și Anisia Gafton. Unul dintre ei o să fie încoronat și o să fie declarat „Regele/Regina junglei”.

Ei sunt cei trei finaliști de la „Sunt celebru, coate-mă de aici”! Cine o să fie încoronat drept „Regele junglei”
Instagram

„Sunt supărat…”

Radu Vlăduț a fost la doar un pas de marea finală. Acesta a sperat până în ultima clipă că va reuși să se alăture finaliștilor, însă visurile i-au fost spulberate. A pierdut în fața Anisiei Gafton și s-a arătat dezamăgit.

Chiar dacă nu a prins marea finală, Radu este mulțumit de parcursul pe care l-a avut în competiție. A reușit să își învingă fricile, să iasă din zona de confort și să supraviețuiască în jungla din Dominicană. A dat tot ce a avut mai bun și a rezistat mai mult decât se aștept.

 „Îți dai seama că sunt supărat. Ești demotivat ca după orice înfrângere. O felicit pe Anisia. Pur și simplu ea a fost mai bună astăzi.Merită să meargă cât mai departe. Sunt și puțin supărat că am ajuns doar până aici, recunosc, dar asta este! Alții au fost mai buni și trebuie să îi aplaud cu inima deschisă și să îi felicit. Până aici mi-a fost drumul.”, a declarat Radu înainte de a părăsi copetiția.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.