Personalități consacrate ale României s-au stins din viață, în decursul acestui an. Marii actori ai scenei de teatru românești au lăsat în urma lor durere și mult regret. Personalități precum Ion Dichiseanu, Ion Caramitru, Boris Petroff sau Luminița Gheorghiu, au părăsit colegii de breaslă, familia și oamenii care îi admirau, pentru talentul lor.

România a pierdut din ce în ce mai mulți artiști, care au jucat în filme și scene de teatru, pentru ani de-a rândul. Oamenii încă nu i-au uitat și își amintesc cu drag de ei. Din cauza unor probleme de sănătatea, zilele le-au fost scurtate. s-au făcut remarcați grație talentului și pasiunii pentru teatru.

Actori români care s-au stins din viață, în decursul acestui an

Ion Dichiseanu s-a stins din viață în primăvara acestui an. Actorul a contactat o bacterie, care mai apoi a condus la pneumonie bilaterală. Din cauza unor complicații apărute ulterior, Ion Dichiseanu a fost internat în spital. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic. A murit în luna mai, la vârsta de 87 de ani.

Ion Caramitru s-a stins din viață pe data de 5 septembrie 2021. Actorul a fost spitalizat timp de o lună de zile la spitalul Elias din Capitală. Din cauza unei infecții cu stafilicoc, s-ar fi stins din viață la vârsta de 79 de ani. Ion Caramitru a fost director și actor la Teatrul Național din București.

Ei sunt actorii care s-au stins din viață, în anul 2021!
Arhivă

Boris Petroff a fost actorul care, timp de 35 de ani a interpretat rolul personajului Geppetto din „Pinocchio”, la teatrul Ion Creangă din București. La vârsta de 82 de ani, s-a stins din viață.

Luminița Gheorghiu s-a stins din viață pe 4 iulie. Actrița a fost diagnosticată cu o maladie, care i-a adus sfârșitul la vârsta de 71 de ani. A fost cunoscută pentru rolurile pe care le-a avut în mai multe scene de teatru. Oamenii își vor aminti de cea care a jucat în „Moartea domnului Lăzărescu”, „Moromeții” și „Poziția Copilului”.