Edward Sanda și Cleopatra Staratan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi artiști au făcut marele pas în luna august a anului 2021. La aproape doi ani de la căsătorie, Edward și Cleopatra se declară fericiți și împliniți.

Puțini știu, însă, cei doi au stat despărțiți vreme de aproape șase luni de zile. Fanii acestora nu trebuie să aibă motive de îngrijorare. Motivul pentru care Edward și Cleopatra nu s-au văzut atât amar de vreme ține de pandemia de COVID-19.

Cleopatra Stratan: „Am stat la distanță aproape jumătate de an”

Sursa: Instagram

De altfel, într-un interviu, Cleopatra Stratan este de părere că acest moment a reprezentat și cel mai greu moment din viața sa. Una peste alta, a încercat să extragă lucrurile bune din acea perioadă „neagră”.

Astfel, artista este de părere că, perioada carantinei, ar fi putut reprezenta un test al relației lor, un test pe care l-au trecut cu brio. Au putut să se cunoască, chiar dacă erau la mulți kilometri distanță unul de celălalt. Un an mai târziu, în august 2021, cei doi au devenit o familie.

Din fericire, Dumnezeu m-a ocrotit întotdeauna. Nu am avut parte de momente foarte grele. Chiar dacă am trecut prin ele, am știut că există o soluție pentru orice problemă. Apar pentru a mă învață ceva. Cred că cel mai greu moment din viața mea a fost chiar la începutul pandemiei.

Eu și Edward am stat la distanță aproape jumătate de an până să ne revedem fizic. Zic greu pentru nici unul din noi nu știam cât va dura perioada de carantină. Speram în fiecare zi să aflăm vești bune. Chiar și așa, am considerat acest obstacol ca pe o oportunitate și un test în relația noastră. Un timp necesar de a ne cunoaște de la distanță.‘, a declarat Cleopatra Stratan pentru Unica.ro.