Reclamă
Reclamă

Anul acesta, noul sezon de „America Express” a pornit pe un drum destul de periculos. Se pare că nu doar în Medellin cartelurile fac legea și pun în pericol viața cetățenilor, ci peste tot există lupte de gherilă sau situații tensionate, iar asta au trăit pe pielea lor Edward Sanda și Cleopatra Stratan, la lăsarea serii.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au trăit clipe de groază în „America Express”. Înainte de a începe acest nou sezon, toate echipele au fost instruite de către echipa de securitate ce să facă și cum să acționeze în caz de pericol. Toată lumea a fost extrem de atentă, însă, concurenții sperau să nu aibă parte de astfel de episoade.

Până acum, singurii ghinioniști au fost Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Cei doi nu se grăbesc deloc să facă misiunile și nu este de mirare că mereu ajung pe ultimul loc și sunt transportați, de cele mai multe ori, cu mașina de producție pentru a nu fi expuși pericolului.

„America Express” este imprevizibilă

Asta s-a întâmplat și în ultima etapă în Columbia, când cei doi soți au ajuns în oraș la ora 22:30, aduși cu mașina de producție, în timp ce alte echipe au ajuns la Irina cu multe ore înainte. Însă, ceea ce nu știa nimeni este faptul că mașina lor a fost urmărită tot drumul.

Reclamă

„Noi am ajuns pe la ora 21:30, 22:00 și am parcat la două minute până la cazarea unde trebuia să stăm și în 10 secunde, trei motociclete ne-au înconjurat cu pistoale”a povestit Edward.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, amenințați cu pistolul în „America Express”. Motocicliștii înarmați i-au înconjurat
Observator

Astfel, la un moment dat, au fost înconjurați de persoane înarmate care au început să amenințe reporterul echipei. Primul instinct al lui Edward a fost să deschidă ușa mașinii și să o tragă pe Cleopatra înăuntru pentru a nu păți ceva. Însă, în timp ce aceasta a scăpat de pericol, reporterul echipei avea pistolul la tâmplă.

„A trecut pe lângă mine ăla cu pistolul și s-a dus la reporter, la Adriana, cu pistolul l-a cap. I-a zis: „Da-mi telefonul”, ea i l-a dat și eu în timpul acesta, mi s-a activat un instict de salvare și am deschis duba, am tras-o după mine pe Cleopatra”, a continuat artistul.

Echipa de securitate a ajuns imediat la fața locului și i-a îndepărtat pe hoți, căci se pare că în acea zonă, majoritatea persoanelor recurg la astfel de gesturi din cauza sărăciei în care trăiesc. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar echipa de producție a ales ca toată lumea să doarmă la hotel.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro