Reclamă
Reclamă

Fostul director al SRI, Eduard Hellvig, a comentat sâmbătă, într-o postare pe platforma X, rezultatele alegerilor de duminică și controversa de la concertul Coldplay. „A fost Coldplay și au fost alegeri. Ambele cu grindină la final. Chris Martin a fost ‘șocat și trist’ că publicului nu i-a plăcut ce i-a plăcut lui. Și că el, publicul, s-a exprimat nu tocmai sportiv, cu toate că era pe un stadion.”

Hellvig a subliniat faptul că, deși Chris Martin a susținut un show bazat pe toleranță și incluziune, artistul „a ținut să amendeze tocmai ce promova – libertatea fiecăruia de a avea preferințe și de a le clama în public.”

În ceea ce privește rezultatele alegerilor, Hellvig a fost ironic, menționând că „toți au câștigat.” „Unii au câștigat doar pentru că nu au pierdut tot, alții au câștigat pentru că nu au câștigat colegii. Pe unii câștigul îi și încurcă, pentru că trebuie să câștige în continuare, alții au câștigat deși nu au participat. Sau pentru că nu au participat.”

Reclamă

În turul doi al concertului Coldplay, fostul director SRI a remarcat că publicul a devenit mai liniștit. „Educat cu o zi înainte, publicul nu a mai huiduit. Toți au aprins brățările și au cântat ‘Sky full of stars’.”

Hellvig și-a exprimat și aprecierea față de Babasha, despre care a spus că „a avut cel mai sincer discurs politic dintre toți interpreții săptămânii.”

În încheierea mesajului, Eduard Hellvig l-a felicitat pe George Tuță, fostul său coleg, exprimându-și încrederea că „va fi un primar bun și încăpățânat”.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro