Poveste de dragoste dintre Edi Iordănescu și Delia Matache.

În ultimul timp s-a discutat intens despre viața profesională a lui Edi Iordănescu. Selecționerul naționalei de fotbal a primit nenumărate critici la adresa sa. Motivul este cât se poate de simplu; înfrângerile suferite de tricolori. 

Pe lângă injuriile adresate de fani la adresa sa, a revenit în atenție și un capitol vechi din viața acestuia. Puțini mai sunt cei care își aduc aminte faptul că Edi Iordănescu și Delia Matache au format, cândva, un cuplu. La vremea respectivă, se discuta despre faptul că cei doi ar fi putut ajunge chiar și în fața altarului.

social media

Delia Matache și Edi Iordănescu au fost împreună doi ani de zile

Cei doi au ajuns să fie protagoniștii unui scandal monstru, la ani buni după depărțirea lor, când în presă a apărut un sex-tape. Între 2004 și 2006, Delia Matache se etala mândră la brațul lui Eduard, fiul fostului selecționer din perioada de glorie a fotbalului românesc, Anghel Iordănescu.

Cei doi aveau mulți prieteni în comun și mai mereu se întâlneau la diverse petreceri private sau ieșiri în gașcă. Astfel, așa au ajuns cei doi într-o relație.

Cei doi păreau că se iubeau foarte mult, însă, povestea lor de dragoste s-a încheiat brusc. La momentul respectiv se auzeau zvonuri cum că Edi Iordănescu ar fi înșelat-o pe Delia. Se pare că așa a și fost, iar lucrurile au fost lămurite chiar de acesta.

„Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceea ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem”, a declarat presei, la vremea respectivă, selecționerul naționalei de fotbal, Edi Iordănescu.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.