Eclipsă de Soare pe 4 decembrie 2021. Cum vor fi influențate zodiile de acest fenomen

Astrologii ne spun că o eclipsă reprezintă un moment de cotitură, care ne poate îndemnă să începem lucruri noi sau să le punem capăt celor negative.

Cum sunt influențate zodiile de eclipsa de Soare de pe 4 decembrie 2021

1. Berbec

Astrologii spun că această eclipsă va aduce liniște în viața ta. Vei încheia un capitol dificil din viața ta și vei fi deschis către altul, mult mai prosper. În ultimii ani, te-ai tot confruntat cu probleme care ți-au decalat planurile. Această eclipsă te va ajuta să scapi de piedicile de până acum.

2. Taur

Eclipsa din 4 decembrie te va ajuta să finalizeze o activitate care are legătură cu banii. Îți vei recupera o datorie, iar dacă dorești să rezolvi problemele legate de documente, e indicat să începi imediat, căci astrele îți sunt favorabile. Eclipsa de Soare de 4 decembrie te va ajuta să pui capăt instabilității financiare.

3. Gemeni

Eclipsa de Soare din 4 decembrie te va ajuta să observi și partea mai puțin plăcută a unei relații amoroase. Acest lucru înseamnă că fie te vei despărți de persoana iubită, fie veți avea o discuție care va rezolva problemele din relație. De asemenea, eclipsa va pune capăt unei perioade dificile care a început în 2020.

4. Rac

Perioada următoare va fi una aglomerată, așa că nu uita să aloci zilnic câteva minute pentru a te relaxa. Eclipsa de Soare va avea efecte asupra stării de sănătate, ajungând chiar până la momente în care te simți epuizat. Indicat ar fi ca în perioada aceasta să lași pe altcineva care să se ocupe de treburile din jurul locuinței pentru că nivelul oboselii va fi unul ridicat.

5. Leu

Eclipsa de Soare din 4 decembrie pune capăt unei perioade dificile în viața personală. În zilele următoare vei pune mai mult accentul pe dorințele personale, pe care le-ai neglijat în ultima vreme. Eclipsa de Soare îți va oferi energia și entuziasmul necesar pentru a te implica în noi activități.

6. Fecioară

Eclipsa de Soare de pe 4 decembrie 2021 te va ajuta să finalizezi anumite activități, moment care îți va oferi răgazul să te relaxezi. Mereu ai fost ocupat cu problemele altora sau ale familie și ai uitat de propria persoană. Eclipsa de Soare este perioada perfectă pentru a te ocupa doar de tine.

Eclipsă de Soare pe 4 decembrie 2021. Ce zodii se pot despărți de parteneri
libertatea.ro

7. Balanță

Eclipsa de Soare din 4 decembrie îți va aduce claritate în viață. Cândva, prietenii și familia erau persoanele la care apelai în caz de nevoie acum jumătate de an, însă eclipsa de Soare te ajută să observi mai bine persoanele din jurul tău și cine îți este sprijin.

8. Scorpion

Eclipsa de Soare va avea legătură cu stabilitatea financiară. Acum este momentul în care vei alege să te răsfeți mai mult. Deși vei fi criticat pentru egoism, ai nevoie să te gândești mai mult la tine pentru că în ultima perioadă, ți-ai dedicat mai mult apropiaților.

9. Săgetător

Eclipsa de Soare este favorabilă pentru a-ți schimba stilul. Vei fi personajul principal de ziua ta, așa că bucură-te de ocazie. În următoarea săptămână, vei observa sprijinul acordat până acum de familia și prietenii tăi, motiv pentru care le vei mulțumi.

10. Capricorn

Eclipsa de Soare din 4 decembrie te va ajuta să ieși la lumină. Până acum ai muncit fără a te face remarcat, însă eclipsa te încurajează să nu mai muncești în umbră. Acest capitol se va încheia și vei dori să te implici în cât mai multe activități care te vor ajută sa ieși în evidență.

11. Vărsător

Eclipsa de Soare pune capăt unei perioade stresante din viața ta. Până acum, s-au schimbat multe lucruri, care au pus mare presiune pe tine. Fie ai lucrat peste program, fie ți-ai ajutat familia, toate au reprezentat o sursă de stres și oboseală pentru tine.

12. Pești

Eclipsa de Soare te ajută sa vezi lucrurile mai clar în ceea ce privește cariera. Acesta va fi momentul potrivit pentru a identifica prioritățile. Deși îți dorești să le faci pe toate, trebuie să îți prioritizezi activitățile. Este posibil să fii nevoit să renunți la un anumit proiect, însă astrele îți sunt favorabile. Vei reuși să găsești o altă activitate care te va împlini în plan profesional.