Eclipsa de Lună influențează decisiv fiecare zodie. Cea mai lungă eclipsă parțială de Lună din ultimii 580 de ani va avea loc în noaptea de joi spre vineri. Acest fenomen astronomic ar putea avea efect asupra tututor. Nativii trebuie să își ia măsuri de siguranță înainte de a lua o decizie pe orice plan.

Eclipsa de Lună influențează decisiv fiecare zodie. Fenomenul coincide cu Luna plină în zodia Taur, iar nativii se pot simți mai sensibili ca niciodată, mai ales că latura sentimentală bine ascunsă de unii va ieși la suprafață.

Cei mai mulți dintre nativi s-ar putea să traverseze o perioadă mai dificilă, mai ales dacă se vor baza pe partea sentimentală. Sentimentele poate aduce oricând situații imprevizibile.

În același timp, eclipsa de lună este sincronizată  cu luna plină din Taur, iar acest lucru va afecta fiecare zodie în parte. Potrivit playtech.ro, Luna plină în Taur se va afla pe axă cu Scorpionul, prima configurație de pe cer din 2014.

Eclipsa ar putea să fie cea mai puternică din acest an, din punct de vedere energetic, pentru fiecare zodie, dar ar putea și să deschidă un ciclu de astfel de fenomene.

Eclipsa de Lună din 19 noiembrie va influența major zodiile (foto Pixabay)

Eclipsa de Lună. Ce trebuie să știe fiecare zodie în parte

În general, eclipsele de Lună și de Soare oferă o schimbare de direcție într-un anumit domeniu. Spre deosebire de cea de Soare, eclipsa de Lună este mai puternică. Ea poate influența decisiv fiecare zodie.

Totodată, eclipsa de lună ar putea ajuta o zodie sau mai multe care au un blocaj, de cele mai multe ori sentimental. Cei care simt că nu au mai evoluat demult, se pot bucura acum de inspirația care le-a lipsit atâta vreme.

Schimbările aduse de eclipsa de lună pot fi percepute ca fiind forțate și pline de neplăceri, mai ales pentru că multe probleme o să iasă la iveală. Nativii o să descopere ce vor cu adevărat.

Eclipsa de Lună. Schimbările care le vor întâmpina nativii

Luna plină din Taur o să fie axată pe temele principale adică relațiile personale și domeniul material. Fiecare zodie trebuie să facă diferența
între ce au și ce își doresc, însă nu trebuie să se teamă de schimbare, mai ales pentru că o să se reorienteze în curând spre bine.

Cei mai mulți nativi sunt sfătuiți să se ferească de aventuri, negocieri, decizii importante, intervenții chirurgicale, proceduri cosmetice, călătorii lungi sau de afaceri. Mai mult,  ei trebuie să scape de ce este inutil, să termine lucrurile pe care le-au început, să curețe casa și să arunce lucrurile vechi.