Filmările pentru „Asia Express” s-au încheiat, dar fanii vor mai avea de așteptat până la difuzarea emisiunii.

„America Express” este una dintre cele mai așteptate emisiuni. Provocările au fost la un nivel mult mai mare sezonul acesta. Spre deosebire de etapele trecute, anul acesta, probele s-au desfășurat pe continent nou.

„America Express” este unul dintre cele mai ambițioase proiecte TV de la noi din țară. Întregul format este o adevărată provocare nu doar pentru concurenți, ci și pentru echipă. Filmările se desfășoară în condiții vitrege pentru ca rezultatul să se ridice la nivelul așteptărilor celor de acasă.

Anul acesta, echipele au fost mai omogene ca niciodată. Traseul „America Express” nu menajează pe nimeni, așa că cei 18 concurenți au avut de străbătut mii de kilometri de-a lungul Americii. Guatemala, Mexic și Columbia au fost țările „gazdă” pentru echipele însetate de victorie.

Filmările pentru „America Express” au durat două luni. Deși poate părea puțin, pentru concurenți și pentru echipa de producție au fost două luni de foc. La fel ca și în anii precedenți, probele s-au intensificat de la o etapă la alta. Cătălin Scărlatescu și iubita lui, Jean Gavril ș fratele său, Puya și soția sa sunt doar câteva dintre numele care au plecat să câștige amuleta de 30.000 de euro.

Echipele din „America Express” au venit acasă. Bianca Adam are nevoie de recuperare. „O să fiu mai rezervată”
Facebook

Bianca Adam a concurat în „America Express” cu mama ei

Bianca Adam s-a numărat prin concurenții acestui sezon de „America Express”. Vloggerița este foarte cunoscută în mediul online, acolo unde are o comunitate impresionantă de fani. În toată perioada cât a fost plecată, Bie le-a lipsit foarte mult urmăritorilor ei.

„Tequila”, așa cum este cunoscută în mediul online, a fost prima care a anunțat că a venit în țără. Iubitul ei, Edi a postat un videoclip pe TikTok în care ea apărea în mașină cu el. După ce s-a odihnit și a asimilat ce s-a întâmplat acasă, Bianca Adam le-a dat fanilor primele detalii despre „America Express”.

Așa cum era de așteptat, Bie va face un vlog în care va povestit pe îndelete tot ce s-a întâmplat în America. Desigur, fără să divulge detalii esențiale pentru show.

„M-am întors din „America Express” prieteni. Știu că aveți multe întrebări să-mi puneți. Abia aștept să fac un episod pe Youtube și un live aici, unde să vă povestesc.

A fost o experiență incredibil de tare, care m-a învățat multe. Încă pare că are impact asupra mea. Am să fiu mai rezervată în postări, o perioadă, până mă aduc cu totul înapoi, aici”, a scris Bianca în online despre experiența „America Express”

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.