Reclamă
Reclamă

Un băiat de șapte ani din Botoșani a avut o zi de naștere de neuitat, după ce o echipă de mascați din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS) a venit la petrecerea sa cu un tort uriaș. Matei visează să devină luptător în cadrul trupelor SAS, iar această dorință a ajuns până la urechile echipajului.

Astfel, mascații s-au hotărât să-i facă o surpriză chiar de ziua lui, prezentându-se la petrecerea organizată pentru a-l încuraja să-și urmeze visul. „Ne-am prezentat la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere lui pentru a-l încuraja să-și urmeze visurile și să creadă în ele, până vor deveni realitate. La mulți ani, Matei!”, au transmis mascații, într-o postare pe pagina de Facebook a Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Matei a primit tortul și felicitările echipei SAS cu multă bucurie, fiind suprins să vadă că dorința sa a fost luată în considerare de cei pe care îi admiră. Acest gest a fost apreciat și de familie, care a mulțumit echipajului pentru momentul deosebit oferit copilului.

Reclamă

Povestea lui Matei și surpriza mascaților a devenit repede virală pe rețelele de socializare, primind multe mesaje de felicitare și încurajare. Este remarcabil să vezi cum un vis poate aduce împreună comunitatea și reprezentanți ai instituțiilor publice pentru a sprijini și a motiva copiii.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro