Reclamă
Reclamă

Echipa României pleacă cu fruntea sus de la EURO 2024, lăsând în urmă o impresie puternică nu doar fanilor, ci și organizatorilor și tuturor celor care au urmărit competiția.

Înainte de a părăsi Germania, tricolorii au lăsat o curățenie impecabilă în vestiarul de la Munchen, împreună cu un mesaj scris în română și germană, adresat gazdelor. Mesajul afirmă: „EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum, și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului”.

Textul subliniază că echipa națională pleacă din Germania cu sentimentul că au dat totul pentru România și că a fost o onoare pentru ei să ajungă în optimi la EURO. Acțiunea tricolorilor a impresionat și UEFA, care a postat pe rețelele de socializare fotografiile ce arată curățenia făcută în vestiar, însoțite de mesajul „Oaspeții perfecți”.

Reclamă

Tricolorii se întorc acasă în seara aceasta, după ce au fost eliminați în optimi de Olanda.

Citiți și: Reacții după eliminarea României în optimi. „Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt”. „Mulțumim românilor”.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro