Reclamă
Reclamă

Pe durata Campionatului European, echipa națională a României va locui și se va antrena în Wurzburg, oraș situat la doar 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de München și 300 de kilometri de Koln, locurile unde tricolorii vor disputa cele trei meciuri din grupă.

Hotelul și baza de pregătire au fost personalizate pentru tricolori, anunță frf.ro, potrivit News.ro.

Hotelul Melchior Park, rezervat în exclusivitate pentru delegația României, oferă facilități de top: un centru SPA, piscină încălzită, saună, bazin rece și sală de fitness, asigurând toate condițiile tricolorilor.

Reclamă

„Hotelul Melchior Park este locația ideală pentru ca jucătorii noștri să se poată pregăti în cele mai bune condiții și să se relaxeze după antrenamente,” a declarat un oficial al Federației Române de Fotbal.

AKON Arena, aflată la doar 4 kilometri de hotel, este stadionul echipei Würzburger Kickers. Renovată ultima oară în 2016, arena are o capacitate de 13.090 de locuri, dintre care 2.562 sunt scaune acoperite, oferind un spațiu excelent pentru antrenamente. Restaurantul din incinta bazei de pregătire a fost transformat într-o sală de forță, dotată cu cele mai moderne și de înaltă calitate echipamente sportive.

La Euro-2024, România face parte din grupa E, alături de Ucraina, Slovacia și Belgia. Tricolorii vor debuta cu Ucraina, la 17 iunie, la Munchen.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro