Cei doi actori au format un cuplu încă din adolescență, iar povestea lor părea fără de sfârșit. Au crescut împreună și s-au ajutat să se dezvolte. Toată România îi îndrăgea și sperau că nu se vor despărți.

S-au cunoscut pe platourile de filmare pentru serialul „Pariu cu Viața”, unde personajele lor formau un cuplu. Au jucat împreună în mai multe seriale cunoscute din România precum „Sacrificiul” și „Fructul Oprit”, iar acum după despărțire colaborează pentru serialul „Adela”.

Vestea despărțirii lor i-a șocat pe fanii cuplului, care se așteptau în viitorul apropiat la o nuntă. Și pentru protagoniști a fost destul de dificil, deoarece amândoi au avut nevoie de consiliere psihologică pentru a-și reveni, de data aceasta, separat.

În prezent, Cristina Ciobănașu este alături de un alt bărbat cu care se simte bine și este fericită. De partea opusă, Vlad Gherman pare împăcat cu ideea despărțirii și că fosta lui iubită are pe altcineva. Tot el spune că a avut nevoie de multă muncă și consiliere psihologică pentru a accepta situația.

Social Media

Cum a trecut peste despărțire

Vlad este foarte activ pe rețelele de socializare și postează videoclipuri în care povestește tot ce i se întâmplă, având o conexiune cu fanii săi. A recunoscut prin tot ce a trecut și că psihologul l-a ajutat să meargă mai departe.

“Mi se pare că, în sfârșit, de când m-am despărțit de Criss, am reușit să mă motivez și să găsesc motivația să fiu motivat de o sală. Până acum eram pe mindset-ul (n.r mod de gândire) să arăt bine, ca să mă simt eu bine, sau să se uite cineva la mine sau să-mi dau tricoul jos la filmare să zică cineva -Mamă, biceps, triceps!!- și în ultima perioadă nu mai găseam motivația în nimic”, spunea Vlad.

Totuși, consideră că despărțirea de Cristina a avut și părți bune. A evoluat din mai multe puncte de vedere și se simte foarte bine în prezent.

“Atât fizic, cât și psihic, așa cum am spus mai devreme, te ajută sala foarte, foarte mult. Și terapeuta mea mi-a spus că este foarte bine să fac mișcare, să fac sport. Am început să fac asta și într-adevăr mă simt din ce în ce mai bine”, a mai adăugat Vlad Gherman.