„Ea ne-a violat pe noi” Romanii acuzați de viol în Anglia, declarații incredibile

Reclama

Reclama

Doi români sunt acuzați că au violat o femeie din Marea Britanie, după ce un cuplu a anunțat că pe o alee sunt doi bărbați ce agresează o femeie.

Bărbații au fost duși pentru interogatoriu unde aceștia au spus că de fapt cei agresați sunt ei, femeia era în stare de ebrietate și posibil sub influența drogurilor, aceasta era dezbrăcată și încerca să îi sărute.

Reclama

Autoritățile au confirmat faptul că femeia vârstă de 40 de ani era sub influența băuturilor alcoolice, însă spun aceștia că la interogatoriu aceasta a confirmat că întradevăr a băut, cu toate acestea este convinsa de ceea ce i s-a întâmplat și ca a fost întradevăr violată.

Se pare că cei doi români erau angajații unui celebru restaurant, unul era portar iar celălalt era bucătar.

„Este un caz ciudat de viol, genul pe care îl vezi în filme şi la televizor, pentru că cei doi atacatori nu o cunoşteau deloc pe victimă” este declarația procurorului.

Ancheta este acum în desfășurare, organele de poliție urmează să stabilească exact împrejurările în care femeia a fost atacată și să stabilească vinovăția celor doi români, care au circumstanțe agravante pentru că în urma apelului de sesizare, aceștia au fugit de la fața locului.

loading...
Reclama

Reclama

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Curs valutar 7 februarie. Euro, depreciat la final de săptămână

De la ‘pește’ la ‘prinț’ | Gigi Becali s-a răzgândit în privința lui Moruțan