Liderul AUR, George Simion, a lansat o invitație uriașă pentru toți românii la nunta care va avea loc pe data de 27 august.

Pe 27 august, George Simion, cunoscutul lider al AUR, se va căsători cu Ilinca Munteanu. Politicianul i-a invitat pe toți românii la nunta sa.

”Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani şi s-a amuzat teribil de toate variantele de soţii inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă şi actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, a comentat el la propria postare.

1. Cine este soția lui George Simion

Conform site-ului de socializare al Ilincăi Munteanu, aceasta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu. În trecut, tânără a făcut practică la Institutul Român pentru Drepturile Omului și la Instituția Avocatul Poporului.

Încă din 11 iunie, Simion a invitat, printr-un mesaj video postat pe Facebook, populaţia României să participe la nunta sa care va avea loc pe 27 august în satul Oveselu, judeţul Vâlcea. Ela pus însă o condiție, și anume, ca toți cei care se vor duce la nunta lui să fie îmbrăcați în ie tradițională.

 „Aş vrea ca voi, toţi, peste 1.200 de oameni şi zecile-sutele de mii care accesaţi pagina să îmi facă mie onoarea de a veni la nunta pe care o am împreună cu aleasa mea pe 27 august. Va fi cea mai mare bucurie dacă veniţi, dacă veniţi mii, zeci de mii, şi de asta vă voi trimite în privat fiecăruia dintre voi invitaţii la nuntă. Sper să vină cât mai mulţi cântăreţi, prieteni de-ai noştri”, preciza atunci George Simion.

2. George Simion, cel mai vocal politician al României

Viața alături de George Simion va fi cu siguranță plină de surprize. Liderul AUR este implicat 100% în formațiunea pe care o conduce și nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume. De nenumărate ori a provocat scandaluri mari în Parlament, unul dintre cele mai cunoscute fiind acela în care l-a luat de gât pe ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Ea este viitoarea soție a lui George Simion! Nu o să îți vină să crezi câți ani are Ilinca Munteanu

Liderul AUR, George Simion, s-a născut pe 21 septembrie 1986 în orașul Focșani, județul Vrancea. El conduce alături de Claudiu Târziu formațiunea Alianța pentru Unirea Românilor. Simion a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București în anul 2005.

Următorii trei ani a studiat cursurile de licență ale Facultății de Administrație și Afaceri a Universității din București. De asemenea, în perioada 2008-2010, Simion a studiat programul de masterat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

3. Cine este George Simion

Liderul AUR a început să devină activ civic în anul 2006. Atunci, el a organizat în București un protest pentru susținerea elevilor români de la liceul „Gheorghe Asachi” din Chișinău. El s-a făcut cunoscut și după ce a organizat în anul 2012 un marș comemorativ dedicat împlinirii a 200 de ani de la Anexarea Basarabiei de către Imperiul Țarist. La acest marș au participat 7.000 de oameni.

Scopul principal al acestui politician este unirea Republicii Moldova cu România. De aceea, din cauza activităților pe care le-a făcut peste Prut, George Simion a primit interdicția de a mai intra în Republica Moldova. El a fost declarat persoană indezirabilă pe teritoriul Republicii Moldova. A primit de cinci ori interdicții de intrare pe teritoriul acestui stat. Ultima interdicție i-a fost aplicată în anul 2018, pe o perioadă de cinci ani.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.