Priscila Beatrice, sosia Rihannei

 O tânără din Brazilia este sosia cântăreței Rihanna. Cât de bine seamănă Priscila, cu celebra artistă: sunt ca două picături de apă!

Ea este sosia Rihannei!

Imaginați-vă că vă uitați pe TikTok și vedeți un videoclip cu Rihanna, câștigătoarea de nouă ori a premiilor  Grammy, pentru a afla apoi că nu este deloc Rihanna. Ei bine, exact asta se întâmplă cu o mulțime de utilizatori de social media în acest moment, când o descoperă pe Priscila Beatrice, cea care seamănă cu Rihanna. Tânăra a atras atenția tuturor.

Faceți cunoștintă cu Priscila Beatrice! Ea este cea care seamănă extrem de mult cu artista din Barbados. De unde știm? De pe conturile de socializare ale Priscilei. Într-un videoclip postat de tânără, aceasta apare fredonând una dintre melodiile celebre ale Rihannei, îmbrăcată asemănător cu stilul sexy al vedetei de peste ocean. Sunt ca două picături de apă! Asemănarea dintre cele două nu a trecut neobservată. Chiar artista din Barbados a contactat-o pe Priscila, după ce videoclipurile sale au devenit virale. Celebra artista i-a lăsat un comentariu pe Instagram, în care spune cât de bucuroasă este să o cunoască pe Priscila, moment în care viitorul tinerei din Brazilia se schimbă complet.

Iată tot ce trebuie să știi despre femeia numită sosia Rihannei

Priscila Beatrice este un influencer de 29 de ani din Brazilia. Tânăra are o carieră înfloritoare în promovarea diverselor branduri în mediul online. Priscila are acum 2,2 milioane de urmăritori pe TikTok și 356.000 de urmăritori pe Instagram. Tânăra este cunoscută în întreaga lume. Priscila a început să câștige popularitate în 2020 atunci când internauții au observat cât de bine seamănă Priscila cu Rihanna.

Oamenii nu cred că Priscila nu este de fapt Rihanna datorită faptului că tânăra din Brazilia seamănă atât de bine cu artista. Adesea, fanii îi lasă comentarii pe TikTok Priscilei în care aceștia speculează că ea trebuie să fie sora geamănă a Rihannei.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.