În ediția de astăzi a videoclipurilor interesante care vă pot uimi, avem un clip care implică o broască țestoasă. Există, de asemenea, șansa să ajungeți să vizionați videoclipul amuzant de mai multe ori.

Clipul a ajuns viral în doar câteva ore. The Tortoise Whisperer este un canal activ pe toate rețelele de socializare și se ocupă în mod special de broaște țestoase. Acesta a devenit faimos, la doar câteva zile după ce Whisperer a postat un alt clip emoționant. Videoclipul viral al țestoasei uriașe care își întâlnește micuțul copil i-a determinat pe oameni să posteze diverse comentarii.

Țestoasa gigant care câștigă inimile internauților

Videoclipul a fost distribuit în urmă cu două zile. De când a fost postat, clipul a acumulat mai mult de 2 milioane de vizualizări. Partajarea a determinat, de asemenea, oamenii să posteze diverse comentarii.

„Omg ce fața haioasă are.”  ” Îndrăzneală!”, a glumit un utilizator Reddit. „Îmi place asta! Am o broască țestoasă doar a mea, de aproximativ 30 de ani. Acum, și el arată ca o farfurie de dimensiuni mari. Sunt animale de companie minunate, mai ales că se răcesc în vizuinile lor 3-4 luni din an.”, a postat un altul.

Țestoasele sunt de lungă durată, consistente și destul de ușor de îngrijit. Ele nu sunt un animal de companie ideal pentru a fi păstrat în interior. Și nici nu sunt de scos afară, de îmbrățișat sau de învelit. Țestoasele prosperă cel mai bine acolo unde primesc soare și aer curat. Unele broaște țestoase sunt timide și reslusive, în timp ce altele sunt carismatice, curioase și au personalitate. Toate țestoasele sunt liniștite, ghidușe și prezintă un comportament interesant.

Nu toate țestoasele sunt la fel. Înainte de a face orice planuri de a cumpăra o broască țestoasă, este foarte important să știți exact de ce specii sunteți interesat să îngrijiți. Schimbările în configurația și îngrijirea de bază pot fi minuscule sau drastice, în funcție de specie.