Artista face furori nu doar la evenimentele la care cântă ci și în mediul online

Miruna Lazea este una dintre artistele momentului din muzica de petrecere. Vedeta arată impecabil, dar se mândrește și cu o voce aparte. În mediul online, cântăreața Miruna Lazea are parte de toată aprecierea fanilor ei.

Cum a devenit cunoscută?

Miruna Lazea are 23 de ani și este originară din Timișoara. Chiar dacă alți tineri de vârsta ei ar opta pentru a cânta alte genuri muzicale, focoasa artistă nu se sfiește să cânte inclusiv muzică populară. De altfel, cu acest gen are un succes nebun în cadrul evenimentelor la care este invitată des să cânte.

Miruna cântă de mai mulți ani însă abia recent și-a câștigat notorietatea în adevăratul sens. Vedeta a cântat alături de Costel Biju, iar videoclipul lor a intrat în topuri. De atunci, Miruna a devenit una dintre artistele preferate de români, din generației actuală.

Sursa foto: Instagram

Miruna Lazea cântă melodii de petrecere însă unele dintre cele mai apreciate sunt cele în stilul bănățean, de unde provine. Vedeta face atmosferă la toate evenimentele la care participă. Din acest motiv nu duce lipsă de muncă. Weekend de weekend, Miruna este invitată să cânte la nunți, botezuri, majorate sau alte petreceri private.

Are succes în mediul online

Sursa foto: Instagram

Miruna Lazea are sute de mii de urmăritori pe rețelele de socializare. Fanii vedetei îi transmit numeroase complimente pentru vocea ei, dar și pentru felul în care arată. Artista este considerată una dintre cele mai frumoase din showbiz.

Ca orice persoană publică, Miruna are parte și de critici acide. Mai ales pe Tik Tok, acolo unde videoclipurile ei ajung virale, artista se confruntă și cu astfel de neplăceri. Cu toate acestea, cântăreața timișoreancă nu se lasă afectată deloc de astfel de contexte.

Sportul pe primul loc

Miruna Lazea este apreciată pentru trăsăturile ei fizice, dar și pentru naturalețe. Pentru o siluetă de invidiat, artista merge foarte des la sala de sport. Acest lucru se vede din plin.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.