Alex Bodi și Daria Radionova s-au împăcat. Vă vine să credeți sau nu…Cei doi sunt din nou împreună! Aceștia au postat pe rețele de socializare câteva imagini în care sunt mai fericiți ca niciodată. Se pare că afaceristul a trecut peste despărțirea de Ema Uta. 

Alex Bodi și Daria Radionova s-au afișat împreună în cadrul unui eveniment. Ipostazele romantice în care afaceristul s-a afișat cu blondina arată faptul că acesta a trecut peste ultima relație.

Alex Bodi și Daria Radionova s-au împăcat. Nimeni nu credea, dar…s-a întâmplat!

Alex Bodi a trecut peste despărțirea de celebrul make-up artist al vedetelor din România și a decis să se întoarcă la Daria Radionova.  Anul acesta, în luna aprilie, cei doi s-au despărțit oficial. Separarea a fost una mediatizată, iar Daria a decis să se întoarcă în țara natală. Vedeta s-a logodit cu un tânăr.

„Dumnezeu mi-a dat în cele din urmă persoana care încearcă să mă facă mai fericită pe fiecare zi, care are grijă de mine și sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Este persoana pentru pe care m-am rugat s-o găsesc de mult timp. Vom vedea ce se va întâmpla pe viitor”, a  mărturisit Daria Radionova, la Antena Stars

Cei doi au hotărât să își mai acorde o șansă. Deși au avut o despărțire mediatizată, amândoi au decis să treacă  peste acele momente dificile și să o ia de la început.

Cum s-au fotografiat cei doi

Instagram

Recent, Alex Bodi și Daria Radionova au postat câteva imagini pe rețelele de socializare. În fotografii se poate observa faptul că zâmbetul nu le lipsește de pe buze, iar la un moment dat bărbatul o sărută pe blondină pe frunte. Cei doi sunt vizibil entuziasmați iar fericirea se poate observa pe chipul lor.

Zilele trecute, Alex Bodi a mărturisit că s-a întâlnit din întâmplare cu Daria Radionova. Cei doi au mers să ia cina împreună, ca doi oameni maturi care au un trecut împreună. Niciunul nu a exclus împăcarea, iar acum se pare că aceștia au decis să își mai acorde o șansă.