Loredana Chivu a primit din partea fanilor un val de critici, după ce aceasta a publicat o fotografie pe Instagram. Obișnuită să atragă privirile cu orice fotografie postată pe rețele de sodcializare, blondina devine foarte repede un subiect de discuție picant. Pe Instagram, are foarte mulți urmăritori, care, unii dintre aceștia, chiar nu se sfiesc să o acuze atunci când aceasta o dă în bară.

Loredana Chivu este o femeie independentă financiar, extrem de sexy și cu un corp de invidiat. Blondina nu a dus niciodată lipsă de bărbați care să o idolatrizeze. Cu toate acestea, pentru a fi pe prima pagină a ziarelor, nu ezită să pozeze în ipostaze, de-a dreptul, rușinoase.

Loredana Chivu, în încercarea de a-și păstra imaginea unei femei fatale, se fotografiază în ipostaze rușinoase și face din ce în ce mai multe greșeli, având în vedere reacțiile persoanelor care o urmăresc.

Loredana Chivu a fost, de fiecare dată, o apariție spectaculoasă, cu precădere, în mediul online. Aceasta scapă de inhibiții și publică diferite fotografii în ipostaze…greu de crezut. Se consideră o doamnă, însă fotografiile sale au devenit treptat ținta ironiilor pe Instagram.

E o doamnă și...nu prea! Ipostaza rușinoasă în care s-a fotografiat Loredana Chivu
Instagram

Ce se întâmplă cu focoasa blondină?

Deși a vrut să impresioneze publicul cu cea mai recentă fotografie postată pe rețelele de socializare, Loredanei Chivu nu i-a ieșit. Internauții au luat-o la mișto și au făcut-o de râs.

Loredana Chivu continuă să-și surprindă fanii cu ipostaze rușinoase, lipsite de inhibiții. Aflându-se în bolidul său de lux, cu degetul mijlociu la vedere, Loredana Chivu a atras o mulțime de păreri de rău la adresa acesteia, fanii criticând-o extrem de dur.. La descrierea fotografiei, a menționat „rich bitch”, semn că nu îi pasă de gura lumii, iar fanii nu au ezitat să-ți exprime punctele de vedere, criticând-o în fel și chip.

Loredana Chivu, ținta criticilor pe internet

Aceasta a devenit, de curând, ținta criticilor pe rețelele de socializare și fanii o taxează destul de dur. O observăm în ținute scumpe și, pe bună dreptate, are ce arăta lumii. Cu toate acestea, fanii sunt „nemulțumiți” de aceasta. Ei bine, atitudinea pe care o afișează nu este una exemplară, precum a unei doamne. De aici și motivele internauților de a o critica și de a nu avea „milă” de ea.