E însărcinată! Familia Sterp este in culmea fericirii! Fratii Culita si Iancu vor intampina un nou membru in familie, cat de curand. Anuntul a fost facut chiar de Culita. Acesta i-a transmis mamei sale un mesaj in mod public, iar la sfarsitul acestuia a dat vestea cea mare: e însărcinată! Cine este cea care va aduce pe lume un nou membru al familiei Sterp?

Dacă Iancu si Culita sunt celebri, despre surorile lor cunoastem prea putine lucruri. Geta si Ileana sunt un adevarat sprijin pentru mama lor si pentru cei doi frati. Geta este cea care administreaza magazinul familiei, unde vinde produse lactate de la stana proprie. Ileana, sora cea mare, s-a maritat anul trecut cu Daniel. Femeia este de profesie frizerita si are un salon in Hateg. La nunta Ilenei s-a produs si impacarea dintre Culita si Carmen de la Salciua. A fost primul eveniment la care cei doi au aparut impreuna dupa divort. Din pacate, pentru ei nu a durat mult iubirea.

Ileana e însărcinată?

Nu avem o confirmare oficiala din partea tinerei, insa acest lucru reiese dintr-un mesaj postat de Culiță, fratele acesteia. Zilele trecute, doamna Geta, mama fratilor Sterp si-a serbat ziua de nastere. Cu aceasta ocazie, artistul a scris un mesaj emotionant pentru cea care le-a dat viata. Asta nu e tot. La sfarsitul randurilor asternute, Culita i-a transmis mamei ca va deveni bunica mai repede decat se asteapta. E însărcinată Ileana? Toate gandurile au zburat la sora cea mare pentru ca este singura care are acum o casnicie fericita.

“Eu, Iancu , Geta și Ileana, te iubim mult și îți mulțumim că ne-ai crescut așa frumos și ai avut grijă de noi, să nu ne lipsească nimic. Stiu că nu de puține ori te-ai lăsat pe tine pentru noi!  Acum e rândul nostru să îți răsplătim tot ce ai făcut pentru noi! Fie ca bunul Dumnezeu să te țină tot așa voioasă și sănătoasă alături de noi!  Ai trăit bucuriile si necazurile noastre, ca și cum ar fi fost ale tale, te-ai rugat pentru noi si ne-ai apărat de orice primejdie, ai fost banca unde noi ne-am depus toate rănile si toate grijile si ai avut grijă de ele ca si cum ar fi fost ale tale. ” a scris Culiță.

„Vei avea nepoței!”

“Ești singura persoana la care alergăm daca avem necazuri , pentru că mai bine ca tine nu ne înțelege nimeni! Ai fost si rămâi cel mai bun prieten al nostru , nu doar MAMA! Atât cât vom avea zile pe pământ o să te iubim si o să te avem în grijă la fel cum ne-ai avut si tu pe noi! Tu ești idealul meu de femeie! La fel vreau să fie si nevasta mea! P.S. Stiu că îți dorești si nepoți dar am așa o presimțire că nu mai durează mult si vei avea!”, i-a transmis Culiță Sterp mamei sale.