După trei zile de lungi căutări, în cele din urmă, tatăl din Bacău, care și-a înecat cei doi copii, au fost găsit. Pompierii au descoperit trupul neînsuflețit al bărbatului în același loc în care și-au găsit sfârșitul și micuții.

După tragedia ce a avut loc duminică, timp de trei zile, zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și scafandri l-au căutat pe bărbat, atât pe apă cât și pe uscat. În cele din urmă, trupul neînsuflețit al acestuia a fost descoperit de angajații de la ISU Bacău, în barajul Răcăciuni din județul Bacău.

Deși bărbatul a fost găsit fără viață, anchetatorii nu exclud variata ca acesta să fi fost în viață până miercuri și să se fi ascuns. Ipoteza este alimentată și de faptul că trupul acestui au fost descoperita aproape de locul în care au fost găsite și cadavrele celor doi micuți.

După trei zile de căutări, bărbatul din Bacău, care și-a înecat cei doi copii, a fost găsit. Ce s-a întâmplat cu acesta
Antena 3

Firul tragediei de la Bacău

Reamintim că bărbatul din Bacău, în urmă cu doar câteva zile, a recurs la un gest extrem. După o ceartă aprigă în cuplu, acesta și-a amenințat soția că se va sinucide și îi va lua cu el și copii. Amenințările s-au transformat rapid în realitate. Bărbatul în vârstă de 30 de ani și-a înecat copiii, iar ulterior s-a sinucis și el.

Cea care a dat alarma a fost chiar soția bărbatului. Autoritățile au ajuns imediat la fața locului, însă din păcate a fost mult prea târziu pentru cei doi micuți. Unul dintre copiii cuplului a reușit să se salveze, acesta plecând de acasă atunci când a început cearta între părinți.

„Ne-am certat, m-a bătut, am fugit afară, mi-a luat fata din casă, mi-a arătat-o, mi-a zis că e ultima oară când o văd, a chemat băiatul după el, l-a băgat în mașină și au plecat. Știam că e un om nebun, dar nu m-am așteptat la atât.

Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau altceva că o să mă bage în mașină cu tot cu copii și ne aruncă. Acum o lună jumate am mai avut probleme și am chemat poliția și l-a luat și a fost internat la psihiatrie”, a declarat soția bărbatului.