Marinela Chelaru, actrița din grupul umoristic ”Vouă”, se confruntă cu mari probleme financiare. Deși a muncit o viață întreagă, aceasta primește doar 1400 de lei în fiecare lună. În plus, actrița are și probleme de sănătate. 

1. Marinela Chelaru are o pensie mică

Recent, Marinela Chelaru mărturisea că dacă nu ar fi existat soțul ei, cel mai probabil ar fi murit, ținând cont că are o pensie extrem de mică.

„Mi-e frică să ies din casă, nu sunt vaccinată, pentru că am probleme cu inima. Dacă cineva îmi garantează că voi fi bine, după vaccin, acum îl fac. Dar, eu am operație pe motoraș, la inimă.

Nici acum, la trei ani de la intervenția chirurgicală, nu mai sunt cum eram la început. Am fost un om activ, cu ‘Vouă’ și cu teatrul, am umblat în toată țara, așa că acum mi-e greu. Nu pot urca treptele, la bloc. Dar și de lift mi-e teamă, căci am rămas de câteva ori blocată între etaje și a trebuit să ies singură’, a declarat Marinela Chelaru, pentru impact.ro.

După ce actrița s-a plâns că abia trăiește de pe o zi pe alta, un celebru artist de la noi s-a oferit să o ajute. Vlad Miriță a fost atât de impresionat de povestea ei tristă, încât i-a promis că o va ajuta să se descurce mai bine, anul viitor.

2. Vlad Miriță o va ajuta pe Marinela Chelaru

Marinela Chelaru povestea recent că a ajuns să cumpere doar alimente de la reduceri, pentru că nu are bani destui. Mai mult de atât, din pensia de 1400 lei, 600 se duc doar pe medicamente.

foto: captură tv

„Am o pensie de 1.400 de lei, din care 600 de lei dau pe medicamente, după operația suferită la inimă. Din ce să trăiești? Pensionarii mor de foame! Toată ziua pândesc în magazine mâncarea la preț redus. Eu caut pliante cu mâncare la preț redus. Îmi trimit soțul acolo unde aflu că în acea zi se vinde ceva la promoție, am ajuns să mâncăm doar de la reducere, ca să avem bani de lumină și de medicamente”, a mărturisit Marinela Chelaru, pentru Playtech.ro.

Vlad Miriță a declarat că îi va trimite actriței produse din carne, în 2022. Solistul deține o fermă de animale și păsări, în apropiere de Târgoviște.

„Voi încerca să îi ajut pe cei care au pensii foarte mici, le voi dărui pachete cu produse din carne, dar voi dona și unui azil de bătrâni”,a spus Vlad Miriță, pentru sursa citată anterior.

3. Ce probleme de sănătate a avut Marinela Chelaru

În urmă cu un an, Marinela Chelaru a avut probleme grave de sănătate. Medicii i-au spus să slăbească rapid, pentru că risca să moară.

„Erau șanse mari să dau colțul. Cred că am avut inimioara chiar puternică de a rezistat atâta și probabil că au venit bine cei de la Salvare de m-au luat. Un băiat de la Urgențe mi-a spus să respir, că altfel mă pierd. Când au scris de mine că am murit m-am amărât foarte tare. M-am închinat și eu și am zis că nu-i adevărat”, a spus Marinela Chelaru, la Antena 1.