Laurette se numără printre curajoșii ce au acceptat provocarea „Slpash! Vedete la apă”

De ani de zile, Laurette a dispărut de pe micile ecrane. Mulatra a ieșit din lumina reflectoarelor, și-a deschis propria afacere, iar acum se pregătește să revină în forță. Aceasta a spus „Da” unei provocări lansate de Antena 1, iar în curând telespectatorii o vor putea vedea în cadrul unei emisiune. Unde va apărea Laurette?

În acest an, Laurette se numără printre curajoșii ce au acceptat provocarea „Slpash! Vedete la apă”. Deși mulatra se teme de apă, a acceptat provocare și și-a dat toată silința la antrenamente. A încercat să își învingă frica și o să vină în fața telespectatorilor cu sărituri cât mai complexe. Mulatra nu este pentru prima dată când participă la „Splah!”, ea s-a numărat și printre concurenții primului sezon.

„Nu am o relație bună cu apa nici astăzi! Poate doar emisiunea asta să mai fi ajutat un pic! Fiindcă și data trecută, la prima ediție, și la cea din acest an, care urmează a fi prezentată curând pe micile noastre ecrane, am avut parte de niște antrenori foarte buni. Faptul că am intrat pe mâna lor mi-a dat multă încredere că pot negocia relația mea cu apa.

Chiar și în momentele în care a trebuit să execut sărituri destul de dificile pentru mine și experiența mea de înotător. Dar, una peste alta, nu mi-e rușine să recunosc că nu am învins complet frica de apă nici până la vârsta asta”, a declarat Laurette, potrivit impact.ro.

După o pauză considerabilă, Laurette revine pe micile ecrane! În ce emisiunea o pot vedea fanii
Instagram

Laurette și-a deschis propria afacere

De când a ieșit din lumina reflectoarelor, Laurette nu a stat degeaba și a intrat în lumea afacerilor. Mulatra și-a deschis propriul salon de masaj și deja se bucură de o clientelă destul de vastă. Mai mult, cei care aleg să se relaxeze în salonul de masaj al lui Laurette pot avea parte chiar de un masaj făcut de ea.

„Având în vedere că am deschis de foarte puțin timp, adică de câteva luni, cel mai mare număr de clienți pe care l-am avut eu personal a fost de cinci ședințe de masaj pe zi. Dar este foarte solicitant și nu pot eu personal să fac cinci ședințe de masaj. Din păcate, sau din fericire, nu pot face decât două sau trei ședințe pe zi.

Aș putea să spun că m-a ajutat destul de mult expunerea, chiar dacă am și hateri. La un moment dat haterii o să îmi devină clienți, cel puțin o dată, din curiozitate. Din prima zi în care am deschis salonul, am avut clienți. Nici măcar nu ne așteptam!”, a declara Laurette, în urmă cu ceva timp.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.