Adda a trecut prin cea mai dificilă perioadă din viața ei. În urmă cu aproximativ doi ani, vedeta a început să se simtă rău și să aibă tot felul de simptome. A primit mai multe diagnostice, însă abia în urmă cu câteva luni a aflat de ce boală suferă. Artista are borelioză, afecțiune transmis de căpușă. Recent, vedeta a aflat că, de fapt, s-a născut cu această bacterie în corp, pe care a moștenit-o de la mama sa.

Ultimele luni au fost teribile pentru Adda. Abia atunci când părți din corp au început să îi paralizeze a primit diagnosticul corect și a aflat de borelioză. A urmat un tratament extrem de dur, a luat luni de zile câte 26 de pastile pe zi, iar acum a început să se simtă mai bine. Vedeta s-a retras de pe scenă și s-a concentrat să învingă bacteria ce i-a pus stăpânire pe corp.

Într-un interviu recent, Adda a declarat că acum se simte mult mai bine și a vorbit despre tot ce i s-a întâmplat. Artista a mărturisit că a descoperit că boala cu care se confruntă nu a contactat-o prin metoda clasică, printr-o mușcătură de căpușă. Se pare că Adda a moștenit totul de la mama ei.

„La analiză e o proteină specifică mușcăturii. La mine a ieșit negativă. Eu nu am luat-o prin mușcătură. Se transmite de la mamă la făt, am luat-o congenital, nu am știut. Am aflat că are și ea, m-a pus doctorul să o testez și a ieșit pozitiv. Poți să o ai toată viața, să ai anticorpii, dar sistemul tău imunitar să fie puternic și să trăiești cu ea liniștit.

Și bunicii noștri de la țară, care mergeau pe câmp, au fost mușcați și au avut, dar fără simptome. La fel și copiii lor…Dar nepoții care sunt stresați, mânâncă totul procesat, stau în poluare, o manifestă. Eu nu sunt doctor, nu-s de specialitate, dar mi-e ciudă că nu se fac campanii de informare, că dormim în bocanci.”, a declarat Adda, potrivit Playtach.ro

După luni dure de tratament, Adda a aflat cum s-a infectat. Artista a luat boala chiar de la mama sa
Social media

Adda revine pe scenă

După toate aceste luni de chin, Adda are parte și de puțină bucurie. Tratamentul pe care îl urmează funcționează, iar artista se simte mult mai bine așa că poate să revină pe scenă. După o pauză destul de mare, cântăreața a anunțat că este gata să își reia concertele. Fanii au primit bucuroși vestea și abia așteaptă să o revadă.

„Bucuroasă să vă spun ca sunt în studio după câteva luni de pauză. Îmi înving teama de oameni, anxietatea și frica că nu voi mai putea da totul la maxim. Că voi fi judecată dacă uit cuvinte sau dacă voi face ceva greșit.

Bucuroasă că am răbdare cu mine și că am din nou idei și planuri pe care, în curând, le voi pune în practică. Îmi sare inima din piept că încep concertele și că voi filma clip nou. Recunoscătoare pentru oamenii care au rămas și pentru cei care au plecat. Cam atât despre mine.”, a scris Adda pe rețelele sociale.