Actrița Natașa Raab are probleme grave de sănătate. Mai mult decat atat, artista nuu poate trece peste moartea soțului ei medicul Val Guțul. cel care i-a fost alături timp de aproape 40 de ani.

„Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, Victoria, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţă mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor să merg după soţul meu drag şi iubit”, a mărturisit actriţa, cu lacrimi în ochi, pentru click.ro.

“Coana Chiva” a îmbătrânit vizibil după decesul soţului, Val Guţul. Acesta a murit pe 14 septembrie 2019, după ce luptase o lungă perioadă cu un cancer la vezică. La câteva zile după deces, actriţa, al cărei nume real este Nataşa Raab, a scris pe Facebook:

„Iertaţi-mă, dar simt ca înnebunesc dacă nu vorbesc cu voi despre el”. Am rămas singură, Doamne. Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani”.

Natașa Raab a declarat tot atunci care au fost ultimele cuvinte ale barbatului care i-a stat alaturi toata viata:

“Îmi spunea că de foarte multe ori i-am reproşat că nu am înfiat pe cineva. El avea oricum un băiat şi ţinea foarte mult la el, dar îmi spunea “Tu eşti copilul meu şi eu sunt copilul tău”. Întotdeauna, când se spăla pe păr, eu îi spuneam că are ochii ca nişte steluţe albastre. E băiatul meu cu steluţe albastre. Îmi pare tare rău! Despărţirile sunt nedrepte!”