Milionarul croat care a bătut-o pe Daniela Crudu a refuzat să le dea polițiștilor telefonul vedetei.

Noi informații ies la iveală privind scandalul dintre Daniela Crudu și iubitul croat. Se pare că după ce a bătut-o pe vedetă, croatul i-a confiscat telefonul. Bruneta a reușt să scape și fugă din mașină. După ce a vorbit cu polițiștii și le-a spus că a fost bătută, ei au sunat pe numărul ei. Seco Dubravko, care avea telefonul Cruduței în posesia lui, a răspuns ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, relatează Spynews.

Reclamă

Poițiștii i-au cerut lui Seco Dubravko să le dea telefonul fostei asistente de televiziune, Daniela Crudu. Bărbatul s-a opus, motivând că bruneta avea imagini cu caracter intim, pe care nu ar fi vrut să le vadă oamenii legii. În plus, a refuzat să-i însoțească pe polițiști la secție, spunându-le că urma să revină alături de avocatul lui. Ulterior, el ar fi plecat din țară.

Simona Trașcă, reacție halucinantă după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit
Vestea că Daniela Crudu a fost bătută de iubitul croat s-a răspândit cu repeziciune. Simona Trașcă a aflat și ea despre drama brunetei și a făcut o declarație surprinzătoare.

Daniela Crudu a refuzat să depună plângere împotriva iubitului bătăuș. Mulți au spus că milionarul ar trebui să fie tras la răspundere de oamenii legii pentru faptele lui, dar Simona Trașcă i-a dat dreptate fostei asistente de televiziune.

”Când iubeşti un bărbat, chiar dacă te agresează, nu o să faci plângere împotriva lui. Eu una nu aş face plângere, dar l-aş părăsi. Asta aş face”, a declarat Simona Traşcă în cadrul unei emisiuni de televiziune.