Dumitru Dragomir, cunoscut în lumea sportului drept Mitică, a surprins pe toată lumea cu o declarație șocantă. Subiectul? Suspendarea Simonei Halep pentru dopaj.

Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), pare a avea o părere clară în această privință. El consideră  că Simona Halep nu are vreo șansă de a evita suspendarea fiindcă, în viziunea lui, ea va fi folosită drept exemplu.

Cât de mult o afectează pe Simona Halep faptul că este româncă

În emisiunea sa, „Profețiile lui Mitică”, acesta a discutat despre situația Simonei Halep. Mitică Dragomir este de părere că Simona Halep nu are nicio șansă să scape de acuzațiile de dopaj. El crede că faptul că Simona este româncă o face vulnerabilă. Acesta este un sentiment care a cutremurat întreaga națiune. În cadrul aceleiași emisiuni, Mitică și-a exprimat frustrarea:

„Doamne, e româncă, ce vă mirați! Ne-au luat toate bogățiile, vor să ne ia și medaliile și tot!”, a spus acesta.

Dumitru Dragomir a vorbit despre modul în care sportivii români sunt tratați. El a menționat cazurile lui Ilie Năstase, Nadia Comăneci și Gheorghe Hagi. În viziunea sa, succesul aduce nu numai recompense, ci și dispreț. În ciuda acestui fapt, el susține că românii sunt un popor frumos, cu oameni deștepți.

Dumitru Dragomir, anunț sumbru despre Simona Halep! Cariera sportivei, distrusă: Nu are nicio șansă!

Dumitru Dragomir, anunț sumbru despre Simona Halep

Dragomir este convins că Simona Halep va fi folosită drept exemplu pe scena internațională. În opinia sa, acest lucru îi va aduce o suspendare de patru ani. În ceea ce privește acuzațiile aduse Simonei Halep, Dragomir le consideră „o aberație”.

Fostul președinte al LPF a discutat și despre posibilitatea unei răzbunări împotriva Simonei Halep. El nu exclude teoria jurnalistului Horia Ivanovici, conform căreia Simona ar fi deranjat multe persoane. S-ar putea ca inclusiv Serena Williams să caute răzbunare.

Totodată, Mitică Dragomir își exprimă afecțiunea față de Simona Halep. El spune că o cunoaște personal și o iubește ca pe o fiică. De asemenea, Dragomir precizează că este prieten cu tatăl Simonei, Stere Halep. În final, acesta consideră că Simona Halep merită o statuie în Constanța.