Ana Oroș Daraban a avut parte de o moarte cumplită. Femeia a fost ucisă de o haită de câini, în apropierea Lacul Morii din București. Cazul a revoltat întreaga țară.

Întreaga Românie este revoltată de cazul Anei Oroș Daraban, femeia sfâșiată de o haită de câini în zona Lacul Morii din București. În urmă cu un an, în aprilie 2022, aceasta a trecut printr-o experiență asemănătoare, în aceeași zonă. Ea a fost atacată de o haită de câini, însă a fost salvată de mai multe persoane, care au sunat la 112. Ana Oroș a fost transportată de urgență la spital, având răni grave.

Deși a trecut un an de zile, autoritățile din România nu au mișcat nici măcar un deget pentru a rezolva situația câinilor fără stăpâni din zona respectivă. Cu toate acestea, deși vina aparține clar autorităților, oamenii se întreabă de ce s-a mai întors Ana Oroș în zona respectivă, deși a trecut printr-o experiență traumatizantă.

Duhovnicul Anei Oroș Daraban, detalii despre femeia ucisă de câini

Duhovnicul femeii, Crin Triandafil Theodorescu, este unul dintre oamenii care o cunosc cel mai bine pe Ana Oroș Daraban. Iată care este părerea acestuia despre întreaga situație.

Crin Triandafil Theodorescu este omul la care Ana Oroș se ducea atunci când avea nevoie de o vorbă bună, de un sfat, sau de ajutor. Preotul o cunoaște foarte bine pe femeie, motiv pentru care a vorbit despre aceasta pe o rețea de socializare.

Părintele spune despre Ana că a murit de prea multă bunătate. De asemenea, el spune că femeia a fost sigură că autoritățile s-au ocupat deja de înlăturarea câinilor de lângă Lacul Morii. După cum am scris mai sus, mulți oameni se întreabă de ce s-a mai întors Ana Oroș în același loc, unde, în urmă cu un an, a fost la un pas de a muri, în aceleași condiții. Preotul spune că aceasta obișnuia să nu fugă de sine, ci să se caute, să se regăsească în lucruri care o făceau fericită.

Duhovnicul Anei Oroș Daraban rupe tăcerea: A murit de prea multă bunătate! Detalii despre femeia ucisă de câini

„Ana a murit de prea multă bunătate”

„Că în mine-și arunca din bolovanii care-i apăsau pieptul. Că de aia s-a apucat Ana de maratoane, să se caute. Nu fugea de ea, se căuta. Ana iubea drumurile mai mult decât destinațiile lor, și dacă ar fi să vorbesc cu Vlad, băiatul ei îndurerat, asta i-aș pune la creștet, să-i fie alinare. Că Ana a visat, a crezut nebunește și irațional în lucruri nemaivăzute! Ana visa să devină astronaut. Râdeți dacă vreți, dar într-un fel, i-a reușit”, a mai scris preotul pe Facebook.

Ana Oroș Daraban a murit pe data de 21 ianuarie 2023, după ce a fost sfâșiată de o haită de câini, în zona Lacul Morii din București. Femeia a ieșit să alerge, în momentul în care a fost înconjurată de o haită de câini. Rănile provocate de maidanezi i-au fost fatale.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.