Procurorii din Marea Britanie susțin că o femeie a aranjat un „duel medieval” între soțul și amantul ei pentru a-i câștiga afecțiunea.

Juskauskiene, în vârstă de 35 de ani, tocmai și-a părăsit soțul când l-a întâlnit Mantas Kvedaras, în vârstă de 25 de ani – prizonier în Lituani, a informat miercuri The Telegraph.

După eliberarea din închisoare, Kvedaras a călătorit la Londra și a început o aventură cu Juskauskiene, potrivit rapoartelor.

Soțul ei, Giedruis Juskauskas, în vârstă de 42 de ani, nu a dorit divorțul și a continuat să ofere asistență pentru copii, potrivit mărturiei citate de Metro UK .

Deoarece ambii bărbați au văzut-o Juskauskiene ca fiind ai lor, ea ar fi propus să-i facă pe bărbați să soluționeze problema printr-un duel medieval într-o alee Stratford din estul Londrei, au fost anunțați procurorii.

Soțul ei a fost înjunghiat la moarte pe 17 iunie, cu cel puțin 35 de răni la gât, piept și umăr, a informat Metro Marea Britanie.

Procurorul Hugh Davies a descris duelul ca fiind un „atac asasinat cu un cuțit cu o singură lamă, cu moartea, ca rezultat inevitabil.”

El a adăugat: „În diferitele lor modalități, fiecare om a simțit că are pretenții cu privire la Asta Juskauskiene. În mod inevitabil, situația avea să devină un eșec. ”