Dublă tragedie în Dâmbovița! Un copilaș a murit, după ce a căzut într-o piscină nesupravegheată. Ce a făcut mama acestuia.  

Miercuri seară, o tragedie a avut loc într-o familie din Dâmbovița. Un copil de patru ani a murit, după ce a căzut în piscina aflată în curtea locuinței. Mama sa, cea care se ocupa de îngrijirea celui mic, Cami, a anunțat că își va pune capăt zilelor, apoi a dispărut.  

Nu a suportat gândul că a rămas fără băiețel

Nu a durat mult iar Cami, o femeie de 34 de ani din Găești, s-a sinucis după ce băiețelul care urma să împlinească cinci ani în luna decembrie s-a înecat în piscina din curtea casei. Totul s-a întâmplat rapid. Într-o secundă de neatenție, cel mic a ieșit din casă și a mers la piscină. Oamenii care l-au găsit au sunat imediat la 112. Medicii l-au resuscitat zeci de minute pe cel mic, însă fără succes. Atunci când medicii au declarat decesul, Cami a fugit pe un câmp din apropiere.   

Zeci de polițiști și jandarmi, dar și oameni din localitate, au căutat-o timp de șase ore. Într-un final, aceștia au găsit-o fără viață pe un câmp din apropierea casei. Femeia avea doi copii. Fetița mai mare a rămas acum și fără mamă, și fără frățior.  

Dublă tragedie în Dâmbovița! Un copil de patru ani a murit după ce a căzut în piscina casei. Ce a făcut mama acestuia

Cami își iubea copiii enorm

Potrivit vecinilor, Cami era o mamă minunată și își iubea nespus copiii. Și-ar fi dat oricând viața pentru ei, spun aceștia.  

Lucru acesta se vede și din postările pe care le-a avut femeia pe Facebook de-a lungul timpului. În urmă cu doar câteva zile, femeia a postat un mesaj pe contul său de socializare în care îndeamnă mămicile să își iubească copiii până când lumea se va sfârși.  

”Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență. Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații. Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta. Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați. Mama și mândră”, a postat Camelia.  

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.