Liderul USR este extrem de acid la adresa PNL și PSD

Controverse tot mai dese pe scena politică. Unele dintre acestea au fost lansate de Cătălin Drulă, reprezentantul USR. Politicianul a arătat cu degetul spre cele două partide concurente, PSD și PNL legat de subiectul sensibil al pensiilor speciale.  Liderul USR i-a pus la zid pe reprezentanții celor două partide pentru modul în care gestionează situația.

Ce acuze le aduce liderul USR, celor din PNL și PSD

Cătălin Drulă susține că membrii celor două partide concurente au decis să mențină pensiile speciale chiar cu prețul pierderii unor sume uriașe care puteau ajunge în România prin PNRR.

Liderul USR este în aceste zile la Bruxelles unde se întâlnește cu reprezentanți ai Uniunii Europene. Acesta a stat la discuții cu Elisa Ferreira, comisarul pentru Coeziune și reforme din cadrul UE. Cătălin Drulă a expus în fața acesteia situația legată de absorbția fondurilor europene în România. Pentru următoarele zile, șeful USR are programată o întrevedere cu Didier Reynders, comisarul european pentru Justiție.

Liderul USR susține că oficialii alături de care s-a așezat la masa discuțiilor nu înțeleg de ce actuala guvernare menține pensiile speciale și preferă să piardă banii din PNRR.

„La Bruxelles, nimeni nu înţelege de ce Guvernul PSD-PNL vrea să facă rău României şi să menţină pensiile speciale şi, în acelaşi timp, să piardă bani gratis, miliarde de euro care ar trebui să ne vină prin PNRR. „, a afirmat Cătălin Drulă.

De altfel, reprezentantul USR îi pune la zid pe premierul României precum și pe șeful PSD.

Ciucă are o pensie specială de 18.000 de lei. Ciolacu i-o protejează. Zilele acestea, vedem ipocrizia şi răutatea unei guvernări care pune specialii pe primul loc şi e gata să sacrifice viitorul românilor, şcolile, spitalele, autostrăzile pe care trebuie să le facem prin PNRR, doar pentru a-şi păstra privilegiile”,a afirmat politicianul, conform cotidianul.ro.

Liderul USR susține că partidul pe care îl reprezintă este singurul care nu acceptă situația pensiilor speciale. De altfel, el a precizat că prin intermediul unei scrisori, Comisia Europeană a informat actuala guvernare de la noi că actualul context legat de pensiile speciale nu ar aduce țării noastre nici un beneficiu.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.