Alexandra și Ionuț Bodi își aruncă cuvinte grele unul altuia despre familiile lor.

Alexandra și Ionuț Bodi nu o duc deloc bine. Supranumită și Regina TikTok-ului, Alexandra a trăit niște clipe dureroase cu copilul ei. Aceasta a făcut tot ce a putu pentru sănătatea lui și nu trebuie să se justifice în fața nimănui.

Alexandra a fost mereu o fire veselă și optimistă. Tânăra și-a creat o imagine pozitivă și plină de voie bună pe TikTok. Dar și-a surprins toți urmăritorii în momentul când au citit ce viață grea duce.

Ce condiții a fost nevoită Alexandra Bodi să îndure pentru copilul ei

Orice mamă se zbate pentru copilul ei și vrea să îi fie cât mai bine. În ciuda acuzațiilor făcute de soțul ei, Ionuț, Alexandra s-a îngrijit de copilul ei cât de mult a putut. Aceasta a recunoscut că a fost chiar și la cerșit pentru a-i procura medicamentele și hrana. Viața ei a dus-o de pe o zi pe altă, dar cea a copilului a fost mereu pe primul loc.

Nu am avut lemne, copilul meu a fost și bolnav, du-te și chinuie-te, mergi cu ea în spital, am cerșit bani de lapte, mâncam o felie de pâine pe zi și tot nu mi-am lăsat copilul.  Eu am un copil bolnav și tot nu mă plâng. Există un Dumnezeu în cer, dacă mă va asculta și Cel de Sus pe mine.” , a mărturisit Regina Tiktok-ului pe rețelele de socializare.

Drama trăită de regina TikTok-ului. Ce condiții a fost nevoită Alexandra Bodi să îndure, pentru a face un bănuț pentru copilul ei: „Mâncam o felie de pâine pe zi
Instagram

Alexandrea se apără în fața acuzațiilor aduse de Ionuț

Acesta le-a povestit fanilor pe TikTok că între ei nu mai este cale de împăcare. Bărbatul o acuză pe Alexandra că este alcoolică și agresivă. Însă, femeia nu a acceptat să audă așa ceva. Femeia a dezvăluit că Ionuț este un tată neglijent și nu are deloc grijă de familia lui, mai ales pe plan financiar.

„Mumă-sa i-a crescut copilul, din pensia ei. Mergea la lucru dar a fost cu niște fufe care i-au mâncat banii. De dimineață, de când deschide ochii, e numai pe TikTok. A fost la lucru numai 2 luni de zile. I-am trimis eu bani. Opriți-vă! Că mi-a pus Ionuț oamenii în cap, a zis că nu i-am dat să mănânce la copilul ăla. Eu cred că am avut mai multă grijă de copilul lui, decât de copilul meu, dar el nu recunoaște nimic.”, a explicat Alexandra.

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!