Andra Voloș, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” se recuperează după operația prin care a trecut. 

Vedeta s-a programat din timp pentru această operație de liposucție la unul dintre cei mai renumiți medici din Turcia. Andra și-a dorit un abdomen perfect și din acest motiv, a apelat la intervenția chirurgicală. A trecut de bisturiu, însă recuperarea e foarte dificilă, fapt pe care îl recunoaște și vedeta. Andra Voloș a vorbit pe Instagram și și-a pus la curent fanii cu starea sa de sănătate.

„Par a fi însărcinată în 7 sau 9 luni. Zilele astea chiar m-am simțit foarte rău. Această operație de liposucție este o operație foarte, foarte grea, cu o recuperare extrem de grea. Pe lângă faptul că stai 5-6 ore în sala de operație. De asta nu am făcut story. Nu am vrut nici să mă victimizez,”, a spus Andra Voloș pe Instagram.

Social Media

S-a programat pentru intervenție în urmă cu doi ani

Andra Voloș s-a programat la medicul estetician în urmă cu doi ani fiindcă este extrem de ocupat cu intervențiile pe care le are. Costul operației nu a fost deloc mic, ba din contră. Aceasta a plătit 12.000 de euro pentru ca abdomenul ei să ajungă plat, așa cum îl dorește.

„Pe 5 plec din România. Merg în Turcia. Pentru mine noul an începe cu o schimbare, mă duc să fac o operație. Liposucție pentru un abdomen perfect, după atâta mâncare, merit și asta! Facem abdomenul, pentru că-s perfecționistă! Și mi-am dorit de foarte mult timp asta. Costă 12.000 de euro, dar e cel mai bun doctor. Și cel mai scump, bineînțeles. I-a făcut operația asta fostei lui Philipp Plein, e bun tare medicul, e solicitat. M-am programat din timp, i-am scris acum vreo doi ani. Chiar mi-am dorit să ajung la el. La el prețurile încep de la 10.000 de euro în sus, iar în cazul meu, pentru că o să fie mai multe zone, mi-a pus prețul ăsta, 12.000. Am deja emoții, am intrat în starea aia … Dar o să fie bine, că e un doctor bun, plus că e bazat doar pe liposucție. Iar acum, că tot mi-a fixat data de operație, mănânc până atunci orice. Mănânc de șapte ori pe zi!”, a spus Andra Voloș pentru Cancan înainte de operație.