Dramă pentru Cumpănaşu: „este o zi de doliu…Alexandra a fost înmormântată”

Publicat: joi, 20 februarie 2020, 19:39

„Dragi români, pentru mine aceasta este o zi de doliu ca și pentru România! După anunțul numirii lui Hossu la DIICOT, Teodora și Nelu m-au sunat și mi-au transmis un mesaj pe care să-l fac public în numele lor pentru întreaga țară! Chiar dacă nu sunt de acord cu o parte din acesta, vi-l prezint aici!

Familia Măceșanu: „Repunerea în funcția de procuror șef a doamnei Giorgiana Hosu reprezintă cea mai mare palmă pe care o puteam primi din partea statului român! După amenda primită de la Curtea de Apel Craiova pentru că am îndrăznit să cerem mutarea cauzei din cloaca de infractori și interlopi din județul Olt, prieteni ai lui Dincă, această numire reprezintă distrugerea fărâmei de speranță că s-ar putea face vreodată dreptate în cazul Alexandrei și umilirea noastră ca părinți față de tot ceea ce am încercat să facem pentru a o găsi!

Cu lacrimi în ochi vă spunem atât: l-am rugat pe vărul nostru să nu mai întreprindă niciun demers pentru a se lupta cu instituțiile statului! I-am făcut prea mult rău dejașsi de acum ne așteptăm la orice din partea acestui stat!
Alexandru a făcut imposibilul pentru noi, este eroul Alexandrei, dar pur și simplu ne simțim vinovați pentru răul care i s-a făcut în această perioadă și despre care public se știe foarte puțin!

Nu vrem să îl pierdem și pe el. Ne-am atașat și apropiat ca familie prea mult în ultima vreme și, chiar dacă suntem de la țară, înțelegem multe! Foarte multe! Doamna Hosu a îngropat-o de vie pe Alexandra! Și probabil vor urma mulți alți oameni de acum înainte!

Noi nu ne pierdem speranța că Alexandra va intra pe poartă într-o zi, dar astăzi este clar că Alexandra a fost înmormântată de statul român! Mulțumim milioanelor de români care ne-au fost alături și care au și ei copii! Îi rugăm să fie puternici și poate vor avea și ei un Alexandru Cumpănașu al lor! Noi pe Sandu îl iubim și îl vom apăra toată viața, dar ca oameni simpli nu putem face prea mult!

Dacă este nevoie, ne vom da și viața, pentru că doar NOI știm prin câte a trecut! În astea 7 luni am înțeles însă că nu trăim liberi și că mafia domină România! Sperăm ca vărul nostru să ne asculte și să-și protejeze familia lui înainte de toate! A făcut cât toți procurorii, polițistii, judecătorii la un loc! Însă nu vrem să-l pierdem și pe el‼” Semnat: Tudorița și Ioan Măceșanu.

P.S.: Eu voi prezenta punctul meu de vedere în cursul zilei de astăzi. Despre ce urmează să fac”, a scris Cumpănașu pe Facebook.

Citește și: