Horia Brenciu se află pe lista celor mai talentați artiști din România. Este mereu optimist și cu zâmbetul pe buze. Însă, puțini sunt cei care știu ce se află în spatele zâmbetului său. Se pare că artistul ascunde o dramă din copilărie. De asemenea, artistul și-a pierdut unul din părinți la o vârstă destul de fragedă. 

Horia Brenciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. el este apreciat de milioane de români pentru talentul, carisma, dar și energia pozitivă de cre dă mereu dovadă.

Deși are un râs molipsitor, puțini sunt cei care știu cu adevărat greutățile prin care acesta a trecut.

social media

Tragedia pe care Horia Brenciu a trăit-o în copilărie

Fostul jurat de la „Vocea României” a trecut printr-o experiență șocantă la frageda vârstă de 11 ani. Atunci, pe vremea când era doar un copil, Horia Brenciu și-a pierdut unul dintre părinți. Mama sa a trecut la cele veșnice, lăsându-i un gol imens în suflet.

„Greutăți mari sunt și acum, iar drame se întâmplă la tot pasul. De ce le-aș mai spune oamenilor greutățile mele?! Dacă după o apariție de-a mea la un spectacol, live, pe TV sau pe internet, cineva zâmbește, misiunea mea e îndeplinită. (…)

În cei 11 ani pe care i-am trăit alături de mama mea am putut realiza, chiar dacă n-a fost o perioadă bogată în amintiri, că am avut cea mai frumoasă, înțeleaptă și iubitoare mamă din lume.”, a declarat Horia Brenciu, în exclusivitate pentru viva.ro

De asemenea, artistul susține că drama prin care a trecut l-a făcut pe acesta mult mai puternic. Acum, Horia Brenciu este un tată devotat și fericit, având astăzi o familie frumoasă și numeroasă. Artistul, alături de soția sa Alice are patru copii.

„Viața mea are zile mișto și zile nasoale. E imperfectă, ca și mine… Dar asta nu mă împiedică s-o fac mai frumoasă, pe măsură ce curge. Ziua poate să aibă și 30 de ore. Dacă nu le umpli cu drag, cu iubire, tot degeaba…

Crezul meu este că în tot ceea ce fac e necesar să strecor pasiune, fie că sunt la concert sau în familie, fie că sunt la tenis sau merg cu copiii prin parc…

Trebuie să facem ca viața noastră să merite, și pentru asta e esențial să avem amintiri, pentru că prin ele vezi cât de frumos și intens ți-ai trăit zilele. Sună frumos, nu-i așa? Nu-mi iese tot timpul rețeta asta, dar nu mă dau bătut.”, a mai spus artistul.