Mihai Mitoșeru a trecut prin momente cumplite în urmă cu mai mult timp. Prezentatorul a ținut ascunse detalii care îți vor face pielea de găină! Totul se pare că este legat de fost lui iubită care și-a pierdut viața într-un tragic accident. Au fost 10 ani împreună, iar într-o clipă, totul s-a transformat în durere fără margini pentru el.

Mihai Mitoșeru a făcut declarații sfâșietoare și a povestit mai multe lucruri legate de nefericitul eveniment. În cadrul unui interviu acordat pentru Viva.ro, prezentatorul și-a vărsat tot amarul prin care a trebuit să treacă în urmă cu mai bine de 22 de ani. La acea vreme, acesta slăbise 20 de kilograme și a avut nevoie de ajutor specializat pentru a reuși să scape de acele episoade urâte. Tot el a mărturisit că a fost supărat pe Dumnezeu din cauza acestui eveniment dramatic.

Mărturisirile sfâșietoare ale lui Mitoșeru despre iubita sa moartă în accident

„Da, m-am supărat pe Dumnezeu, pentru că nu înțelegeam de ce s-a întâmplat acea nenorocire, de ce nouă, care eram niște copii care trăiseră 10 ani împreună. Eram frumoși, tineri, plini de viață. M-am întrebat de ce nu m-a luat și pe mine, fiind în aceeași mașină. Aveam la acel moment atât de multe întrebări pentru El, m-am supărat pe El, simțeam că nu mai am de ce să trăiesc.

Am slăbit 20 de kilograme atunci, a fost greu. Acum mi-am dat seama ce au făcut prietenii mei pentru mine atunci. Mă scotea în oraș Mircea Badea cu forța, Teo Trandafir mă suna să mă întrebe ce am nevoie.

Sunt momente când te superi pe Dumnezeu, pentru că noi, oamenii, nu înțelegem, suntem egoiști. Ar trebui să-I mulțumim, de fapt, și pentru fapul că ne trezim dimineața și suntem sănătoși. Viața mea a fost, într-adevăr, ca o roată, când bine, când rău.”, a declarat într-un interviu pentru Viva.ro

Drama neștiută prin care a trecut Mihai Mitoșeru. Omul de televiziune a făcut cele mai dureroase mărturisiri
Social Media

Mitoșeru a apelat la ajutorul psihiatrului

„Este important să mergi la psihiatru să îți prescrie pastile dacă ești într-o situație mai delicată, cum eram eu în acele momente. Trecând peste perioada delicată, am mers la psihoterapeut. Mie mi-a prins bine. Fiecare om trece prin întâmplări care lasă urme și este bine să vorbești despre ele, să le înțelegi, să le accepți.

M-a ajutat și duhovnicul meu, care îmi este prieten, părintele Cărămizaru de la Biserica Sf. Gheorghe Nou. Eu cred în Dumnezeu, mama la 80 de ani a suferit o operație pe creier și acum e bine, eu sunt bine.”, a mai spus acesta, pentru aceeași sursă.