Xonia este o cântăreață, compozitoare, model și dansatoare autraliană de origine română. Artista s-a născut în Melbourne, Australia din părinți români. Numele ei real este Loredana Sachelariu, iar povestea ei de viață este cutremurătoare.

Celebra cântăreață a dezvăluit la un moment dat drama pe care nu o poate uita. Aceasta a ajuns să trăiască în Australia. De asemenea, mama artistei a dezvăluit și ea cum au ajuns să se mute acolo unde locuiesc și în prezent.

Leontina Schelariu, mama Xoniei a trecut prin momente cumplite

Xonia și mama sa au trăit clipe de coșmar atunci când bărbatul care le era tată și soț nu s-a mai întors acasă. În acea perioadă fratele artistei avea doar 5 luni, iar disperarea era la cote maxime. Leontina a trăit o adevărată dramă timp de 3 zile, până în momentul în care a fost sunată de soțul ei.

„A venit Poliția. Mi s-a spus: unde este și ce știu eu? Am zis că nu știu nimic. Și zice că sunt alte probleme aici. Mi-au zis că soțul a luat o decizie… Ținând la mine foarte mult, a ținut un secret care pentru mine urma să fie un mare ajutor pe viitor. Am așteptat trei zile până la un semn. Îmi făceam fel și fel de gânduri. Nu știam ce să cred, cum să cred.” , a declarat mama Xoniei.

Drama neștiută a Xoniei de la „Survivor România”. Cum a ajuns celebra artistă să trăiască în Australia
social media

Leontina a primit vești de la soțul ei abia după 3 zile

Leontina a fost sunată de soțul ei abia după 3 zile, iar acesta i-a confirmat femeii faptul că este bine. De asemenea, bărbatul nu a putut să stea prea mult la discuții și i-a spus acesteia doar că o iubește extrem de mult pe ea și pe cel mic, Ciprian, fratele Xoniei . Timp de 2 ani, mama artistei a fost urmărită de securitate. Tatăl Xoniei a fost atunci supus unor munci extrem de grele, iar mama cântăreței și-a pierdut locul de muncă, lucrând la fabrica de biscuiți.

Soțul Leontinei a reușit în cele din urmă să plece din Iugoslavia și să se întoarcă în Australia, acolo unde și mama Xoniei a plecat imediat ce a auzit că soțul ei a ajuns. În prezent, ei locuiesc acolo. Xonia a decis să rămână în România, dar uneori îi mai vizitează pe părinții ei.