Otilia Bilionera este cunoscuta cântăreață de la noi. În cadrul unei emisiuni, aceasta s-a deschis emoțional și a vorbit despre tragedia prin care a trecut în legătură cu bunicii săi. Se pare că artista a trăit o dramă atunci când cei 2 bătrâni s-au stins din viață la 9 zile distanță unul după celălalt. 

În urmă cu câteva luni, bunicii artistei s-au stins din viață. Aceasta a povestit cu durere despre momentele cumplite prin care a fost nevoită să treacă.

Otilia Bilionera, mărturisiri în lacrimi despre decesul bunicilor ei

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, cântăreața s-a destăinuit și a făcut dezvăluiri din urmă cu câteva luni, când unii dintre cei mai dragi oameni din viața ei și-au dat ultima suflare. Data de 4 septembrie nu va fi uitată niciodată de Otilia, asta pentru că atunci bunicul său s-a stins din viață. Iată ce a declarat aceasta despre decesul lui:

„Au murit la nouă zile diferență unul de celălalt. Pe bunicul l-am văzut ultima dată în iunie. A murit din cauze naturale. L-am dus la spital, avea ocluzie intestinală. Când am văzut coroanele și doliul deasupra casei nu mi-a venit să cred. Te gândești că bunicii și părinții sunt nemuritori și a fost o lovitură.

Bunica, având demență, nu prea realiza ce se întâmplă. Nu am vrut să îi spunem. Înmormântarea s-a ținut în curte, dar nu am vrut să o scoatem afară din casă. Eu cred că ea a simțit că el nu mai este. Ei au avut o poveste de iubire ca în povești.”, a mărturisit artista la o emisiune.

Drama neștiută a Otiliei Bilionera de la „Survivor România”. Cum a ajuns să piardă ambii bunici, în numai nouă zile
Instagram

Bunica Otiliei a murit la 9 zile după soțul ei

Bunica artistei internaționale se pare că fusese infectată cu COVID-19, iar la ATI nu erau locuri disponibile. La scurt timp, femeia a făcut stop cardio-respirator și a decedat.

„Bunicul meu a murit pe 4 septembrie, bunica a murit pe 13 septembrie. Este o situație grea, acesta este ciclul vieții. Ei mereu spuneau că vor să moară amândoi odată și chiar așa s-a întâmplat. Bunica a murit de Covid dintr-o dată. I s-a făcut rău într-o seară, tușea și nu putea să respire.

A doua zi dimineața avea saturația 40. Am chemat Salvarea, i-au făcut testul și a ieșit pozitivă. La spital nu au avut locuri s-o pună pe oxigen. Au ținut-o în Terapie Intensivă și, în câteva ore, a făcut stop cardiorespirator și a murit” , a mai mărturisit Otilia Bilionera.