Jean de la Craiova a avut o copilărie extrem de grea. Foarte puțini fani ai cântărețului știu prin ce a trecut.

Deși pentru mulți internauți ar putea părea incredibil ce relateaza cântărețul, totul este adevărat. Jean de la Craiova a venit dintr-o familie extrem de săracă. Abia de avea ce să mănânce.

Copilăria lui Jean de la Craiova

Drama neștiută a lui Jean de la Craiova. Manelistul a avut parte de o copilărie plină de sărăcie și neajunsuri: „Mi se lipise burta de șira spinării” Facebook

„Am fost sărac lipit pământului, mi se lipise burta de şira spinării. Între timp mi-am revenit.”, a spus Jean de la Craiova într-o emisiune TV.

Jean de la Craiova a mai relatat în urmă cu mai mult timp și faptul că nici adolescența nu i-a fost ușoară. Cântărețul facea curățenie într-un magazin de mobilă, pentru doar 25 de lei.

”Am avut momente destul de grele în copilărie. Părinții mei s-au despărțit la vârsta de 12 ani. Mama mea ne-a ținut aproape și renunțat la multe pentru a ne crește. Eram în generală, în 62, cu Adriana Bahmuțeanu și mai mulți, care acum sunt oameni politici, și după ce ieșeam de la cursuri, la blocul unde locuiam era un magazin de mobilă.

Eu intram acolo și trebuia să strâng hârtiile, să mătur. Primeam 25 de lei. Apoi mă opream la alimentară și cumpăram cartofi și altele și mă grăbeam să ajung acasă să prind serialul „Mihaela”, a mărturisit Jean în emisiunea ”Drept la țintă”.

Chiar dacă părinții săi nu mai sunt împreună, cântărețul vorbește frumos de amândoi. De asemenea, pasiunea pentru muzică a descoperit-o ascultând muzica marelui Dolănescu.

”Îmi ocupam timpul ca să nu stau pe stradă. Tata mă împingea să mă duc la școală. Mă mai atingea cu furtunul de la mașina de spălat. Au fost zile când nu am avut ce să mănânc. Mama făcea o oală de ceai și ne chema în casă la masă.Talentul l-am descoperit la 12 ani, când cântam melodia lui Dolănescu „M-am născut între Carpați”, o piesă foarte frumoasă care își rămâne în cap. Se strângeau grupuri de băieți la bloc, cu chitară și cântam.”, a conchis cântărețul.