Familia lui Connec-R a trecut prin momente dramatice, acum mulți ani în urmă.

Connect-R ascunde o adevărată dramă. Acesta ar fi trebuit să mai aibă un frate, însă s-a stins fulgerător, la doar câteva luni de la naștere.

CITEȘTE ȘI – Connect-R, despre preotul Visarion Alexa. Ce spune artistul despre scandalul momentului

Mama artistului a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de televiziune că fratele lui Connect-R a murit, înainte ca acesta din urmă să vină pe lume.

Decesul fratelui lui Connect-R a survenit în urma unei enterocolite acute. Pe lângă această problemă, copilul s-a născut și cu probleme la inimă. În momentul în care Connect-R a venit pe lume, mama acestuia a considerat că nașterea fiului său este o minune de la Dumnezeu.

Mama lui Connect-R: „Când s-a născut Connect-R a fost o minune dumnezeiască!

Colaj Substantial

„Noi am mai avut un copil care a murit. Copilul pe care l-am pierdut era primul nostru copil, avea şapte luni când a murit. A făcut o enterocolită acută, pe vremea aia nu era medicina avansată ca acum. S-a născut şi cu probleme grave la inimă, avea găuri… Când s-a născut Connect-R a fost o minune dumnezeiască!” a spus mama lui Connect-R într-o emisiune de televiziune

În ciuda faptului că a avut o copilărie grea, cu multe lipsuri, acum, la vârsta de 40 de ani, artistul a mărturisit că le datorează părinților săi ceea ce este astăzi. Ceea ce a învățat de la aceștia a contribuit la dezvoltarea sa ulterioară.

Fără mama nu aș fi fost nimic, bineînțeles și fără tata, combinația perfectă dintre cifre și culori e aici pe scenă, de la mama am învățat să fiu pragmatic, să fiu statornic și să fiu chibzuit cu cașcavalul. Iar de la tata am învățat toată culoarea, toată muzică, toată atracția către artă, către spiritualitate și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am nimerit în familia asta frumoasă!a declarat Connect-R, conform ciao.ro

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.