Sunt multe lucruri pe care doar apropiații lui Albert Oprea le știu despre el, dar fostul concurent de la Survivor România a luat decizia de a le vorbi și fanilor săi despre drama pe care a trăit-o în trecut. Într-o zi a fost sunat de mama sa care i-a spus că unchiul lui este pe moarte, iar imediat după ce a ajuns, bărbatul s-a stins chiar sub ochii lui.

Tot ce nu știai despre trecutul lui Albert Oprea

A fost un moment cumplit pentru fostul Războinic și multă vreme a fost afectat, ajungând chiar să aibă atacuri de panică. Avea foarte multe stări greu de explicat și a reușit să își revină, doar în momentul în care a cerut ajutorul unui medic. Într-un fel sau altul, decesul unchiului său i-a distrus viața socială.

„Atunci a fost cel mai mare atac de panică pe care l-am făcut. Următoarea perioadă pentru mine a fost tragică, pentru că nu mai puteam dormi, somnul era foarte agitat, aveam coșmaruri. Nu mai puteam să stau singur în casă, pentru că aveam impresia că voi face infarct. Palpitații aveam constant, pulsul mărit, tensiunea destul de mare. Îți distruge viața socială… Am apelat la doctorul de familie. Am decis să îmi schimb stilul de viață. De atunci, viața mea s-a schimbat. Sufeream foarte tare și mă durea pe interior”, a declarat Albert Oprea, pe vlog.

Experiența Survivor România a fost una inedită pentru el, deoarece a uitat de toate problemele pe care le avea acasă și a profitat de fiecare moment la maximum. A fost de exemplu o perioadă foarte grea, în care a fost nevoit să facă față presiunii sociale.

„A venit cea mai tare experiență din viața mea, dar și cea mai grea. Dacă vreau să-mi înving temerile, o să o fac până la capăt. Survivor mi-a plăcut mai mult, mi s-a părut ceva mai greu. Totul a fost foarte greu. Presiunea asta socială de care am avut parte m-a ajutat și mai mult pe plan psihic. Problemele mele nu au mai revenit și nici nu-mi fac temeri că vor mai reveni”, a mai spus el.