Ilinca Vandici esteb o femeie de succes și se bucură de faimă, dar și de faptul că are o familie fericită și frumoasă pe care multe dintre fanele sale o iau drept model. Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, nu a fost mereu apreciată de cei din jurul ei, ba chiar a avut parte de momente în care a fost umilită în public de către cei din jurul ei. Toate acestea se întâmplau la începutul carierei sale, când nu știa foarte multă lume de ea.

Ce a motivat-o pe Ilinca Vandici să lupte pentru visurile ei!

Având în vedere toate momentele dificile prin care a trecut și despre care a vorbit recent, frumoasa vedetă a decis că vrea să ajungă să fie cunoscută de toată țara. De ce? Ei bine, pentru că, în momentul în care a participat la primul ei eveniment monden, aceasta a fost dată de la panou, pentru că nu o cunoșteau. A fost o întâmplare pe care nu a uitat-o și pe care nu o va uita niciodată, pentru că a motivat-o să devină cine este astăzi.

Nu își dorea la vremea aceea decât să fie recunoscută de toți și organizatorii de evenimente sau lumea prezentă să își dorească să fie prezentă acolo, nu să o înlăture, așa cum s-a și întâmplat. Cu multă muncă și ambiție, Ilinca Vandici a ajuns una dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară, are mii de fani care o iubesc și duce o viață la care, în urmă cu câțiva ani, nici măcar nu îndrăznea să viseze.

Drama neștiută a Ilincăi Vandici! Vedeta a vorbit pentru prima dată despre traumele din trecut: "Am suferit foarte tare și..."

 

„Pe vremea mea nici audiențele nu erau atât de importante… La începutul carierei mele, pentru mine succesul se măsura în satisfacția lucrului bine făcut și a numărului de oameni care te recunoșteau pe stradă! În egală măsură, dorința și ardoarea cu care se băteau fotografii în momentul în care ajungeai la panou, la un eveniment, să te fotografieze, spuneau ceva despre succesul tău. O să vă povestesc pățania mea, de la începuturile carierei mele în televiziune. Cred că eram la primul eveniment monden invitată, cam la o lună de când apărusem pe micul ecran în postura de prezentator. Am fost dată la o parte de la panou, pentru că nu mă cunoșteau. La acel moment, am suferit foarte tare și mi-am setat ca obiectiv să ajung atât de cunoscută, încât oamenii să își dorească să mă aibă prezentă la evenimente și să își dorească să mă fotografieze. La vremea respectivă, acestea erau instrumentele prin care îți puteai măsura celebritatea”, a povestit Ilinca Vandici.