Ella a reușit să intre în atenția publicului, odată cu participarea sa în cadrul emisiunii de la Kanal D, Puterea Dragostei. Vedeta s-a mai făcut remarcată și pentru faptul că, pentru o vreme, a fost partenera de viață a lui Jador, iar acum toată lumea o asociază cu îndrăgitul artist. Cei doi au făcut show, în cadrul emisiunii, dar lucrurile nu au mai mers atât de bine, după plecare lor. Ei bine, deși știu foarte multe lucruri despre ea, cei mai mulți nu au idee cât de greu i-a fost acesteia să ajungă unde este acum.

”A fost o perioadă destul de grea”

Într-un interviu pe care l-a acordat în urmă cu puțin timp, bruneta a povestit despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa, care i-a dat mari bătăi de cap și peste care nu a reușit să treacă atât de ușor. Pe vremea când avea doar 16 ani, artista s-a văzut nevoită să aibă grijă de familia ei și să muncească pentru a-i întreține. Fiind doar adolescentă i sa părut destul de greu să facă lucrul acesta, dar a făcut față tuturor provocărilor din viața ei precum un adult.

Ambii părinții s-au îmbolnăvit, apoi a urmat un timp în care nici ea nu era prea bine, din punct de vedere al sănătății. Pentru a-i ajuta pe cei dragi ei, Ella a decis să plece din țară și să muncească. Tot în perioada respectivă se despărțise și de iubitul ei, iar situația a fost și mai greu de suportat pentru ea.

”Eu îmi întrețin familia de la 16 ani, de când am plecat practic din țară, au fost așa o perioadă care nu se mai termina din probleme, ba mă îmbolnăveam eu, am terminat eu, a început tata, după la un interval de câteva săptămâni mama. M-am despărțit și de fostul iubit.”a povestit Ella.

Drama neștiută a Ellei de la Puterea Dragostei: ”Eu îmi întrețin familia de la...”

 

”Primisem un telefon de la tata și mi-a spus că este psoibil să își piardă vederea, având în vedere că el are diabet și m-am speriat când m-am gândit că voi avea doi părinți orbi. S-a terminat povestae cu tata și m-a sunat și mi-a spus ca a recidivat boala mamei mele adică cancer la sân. Au fost câteva săptămâni în care nici nu voiam să ies din casă. Mă întrebau oamenii, cunoștințele, și efectiv nu voiam să ies. Nu am vrut ca mama să mă audă vreodată plângând la telefon și am încercat să îi incurajez pe ei să treacă peste. A fost o perioadă destul de grea când am realizat că e greu să ai prieteni”, a mai declarat vedeta.