Regretata Denisa Emilia Răducu s-a stins din viață, la o vârstă tânără. Boala necruțătoare cu care a fost diagnosticată i-a adus sfârșitul, la doar 27 de ani.

A fost una dintre puținele artiste din România care nu a avut foarte mulți iubiți. Manelista și-a sacrificat anii tinereții pentru cariera în muzică. A fost una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România. Cariera în care a investit nu i-a mai lăsat timp pentru a se ocupa și de viața sentimentală. Acest lucru i-a adus eticheta de ultima virgină din showbiz.

Denisa îi povestea mamei sale răutățile pe care oamenii i le adresau. Ce a povestit femeia

Deși lumea râdea de ea pentru că nu avusese niciun partener sexual, pe regretata cântăreață nu o afectau aceste răutăți. Dimpotrivă, purta cu mândrie și onoare poreclele răutăcioase care i-au fost aduse.

„Îmi zicea mereu: mamă, râd toți de mine că sunt ultima virgină. Am rămas ultima virgină din showbiz, sunt o țărancă. Era foarte cuminte și diplomată, la locul ei. Nu-i plăcea să iasă în evidență. Avea un iubit, ea l-a iubit mult, dar nu stăteau împreună, el stătea în Barcelona”, a spus mama Denisei, la Kanal D.

Drama neștiută a Denisei Răducu. Ce dezvăluiri cutremurătoare îi făcea mamei sale: „Râd toți de mine că sunt ultima virgină din showbiz, sunt o țărancă”

Îsi făcuse un iubit și aveau planuri de căsătorie

„Nu mai sunt virgina (rade). De trei ani am un iubit, un om extraordinar care ma protejeaza si ma intelege. Nu vrea sa devina celebru si ii respect decizia, el tine mult la intimitatea lui. Eu sunt pretentioasa si din moment ce este langa mine, e clar ca este un barbat plin de calitati. Vorbim des despre casatorie si despre copii. Ne-am dori de la doi in sus (rade)”, povestea atunci vedeta.

Geta Dovleac încerca să îi aline suferința înainte de părăsi această lume

„A avut trei şocuri: că am făcut eu cancer, că a văzut contul bancar gol şi când a aflat că are ea cancer, gradul 4. În două săptămâni a luat-o galopantă. Cât am mai chinuit-o şi cu naturistele. Mă vedea că plâng şi spunea că ştiu ceva şi nu îi spun. ea ştia, că era deşteaptă. De când a aflat şi până pe 23 iulie nu am îndrăznit o dată să o întreb cui lasă casa, maşina, telefonul, în ce să o îmbrac, unde să o duc. Cum să fac aşa ceva? Îmi zicea să îi fac varză călită cu coaste şi mămăliguţă. Mă duceam mereu şi îi cumpărat carne şi îi făceam mămăligă cu pomana porcului. Avea 3 prietene: Alina, Iuli şi Roxana.” , a spus mama acesteia