Ella a devenit cunoscută atunci când a participat la emisiunea ,,Puterea Dragostei”. În prezent este una dintre cele mai apreciate influencerițe. Tânăra a devenit cunoscută după ce a avut o scurtă relație cu Jador. De atunci este în atenția companiilor care vor să se promoveze în mediul online. 

Ella: ,,Am luat o bătaie până am leșinat”

Deși în prezent se bucură de reușitele sale, drumul până aici nu a fost deloc ușor. Bruneta a povestit un episod din copilăria sa când era bătută de tată până ajungea să fie inconștientă. Fosta concurentă a precizat că motivele erau unele absurde, dar acest lucru nu conta pentru că bătaia era singura care rezolva problemele, în opinia bărbatului.

„Bătăi nejustificate. Țin minte că la 14 ani mi-am luat o bătaie, inclusiv de ziua mea, că am stat la bunica mea, mai mult că ea avea televizor și avea desene. Am luat o bătaie până am leșinat”, a povestit Ella în cel mai nou interviu de la „Viața vedetelor”, care va apărea integral marți, 25 ianuarie pe Youtube.

Ella a precizat că nu a văzut nicio urmă de regret în urma tatălui pentru corecțiile fizice aplicate fiicei și că de cele mai multe ori, în copilărie, Ella era în continuare lovită, chiar dacă era deja rănită. Aceasta a povestit o astfel de scenă de groază în cadrul interviului acordat.

„Să vii să-ți lovești propriul copil până când vezi că e vânătă… Și atunci să îi mai dai, chiar dacă îi curge sânge…”, își amintește cu durere în suflet Ella de la ,,Puterea Dragostei”.

Nu doar Ella a fost victima violenței în familie, ci și mama acesteia. Bruneta a povestit că bărbatul făcea rost de ramuri cu spini cu care le bătea pe cele două. Deși pe atunci era o fetiță, Ella sărea în apărarea mamei, un copil nu putea face față violenței în familie.